Doua roti istorice 2013

Pentru a doua oara Retromobil Club Romania (RCR) a organizat, sambata 14 septembrie 2013 ,in acelasi timp cu Parada automobilelor de epoca, expozitia de motociclete “Doua roti istorice”.

Doua roti istorice 2013
Doua roti istorice

Vizitatorii au putut admirat motorete, scutere, mopede, motociclete si biciclete de colectie anuntandu-si participarea colectionari din Bucuresti , Brasov si Ploiesti.

Ca si la editia de anul trecut expozitia a avut loc pe esplanada parcului Carol din Bucuresti.

motocicleta norton
Norton

Nu stiu daca locul pentru desfasurarea expozitiei a fost ales intamplator sau nu, dar in parcul Carol se afla si Muzeul Tehnicii Dimitrie Leonida care la rindul lui are o colectie destul de interesanta de motociclete de epoca.

Evenimentul “Doua roti istorice” a fost organizat in colaborare cu Primaria Sector 4 si Clubul Vehiculelor de Epoca (CVE).In cadrul expozitiei, ochiometric vorbind, motociclete BMW au fost mai numeroase decit cele produse de alte marci.

bmw cu atsa
BMW

motored.ro

La aceasta a II-a editie l-am vazut si pe fostul prim-ministru Călin Popescu-Tăriceanu, care l-a rugamintea proprietarului, a “pozat” cu Simson SR2 E:

simson sr2e
Călin Popescu-Tăriceanu

Alte imagini de la eveniment pot fi vazute la Galeria foto.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.