Epson A4 WorkForce Pro WF-M5000: imprimante business

Epson lansează seria de imprimante business A4 WorkForce Pro WF-M5000, proiectată pentru a reduce impactul asupra mediului şi pentru a economisi timpul utilizatorilor.

epson WF-M5690DWF
Epson WF-M5690DWF

Cele două imprimante monocrom cu jet de cerneală, WF-M5690DWF şi WF-M5190DW, au un consum de energie mai mic cu până la 80% faţă de imprimantele laser monocrom concurente[1].

Modelele din seria WorkForce Pro WF-M5000, potrivite atât pentru companii mari, cât și pentru birourile IMM-urilor, au cartuşe de cerneală de mare capacitate, operează la viteze mari de imprimare şi dispun de caracteristici care răspund foarte bine cerințelor mediului de afaceri.

În timpul procesului de imprimare, WF-M5690DWF şi WF-M5190DW nu produc căldură sau emisii de gaze care afectează stratul de ozon și sunt silențioase. Toate aceste argumente fac ca imprimantele A4 să se integreze perfect la locul de muncă. Şi, datorită faptului că au mai puţine piese care trebuie înlocuite şi utilizează mai puţine consumabile, produc economii importante de bani şi permit îndeplinirea obiectivelor ecologice ale companiilor.

Utilizatorii petrec mai puţin timp comandând şi înlocuind consumabile, datorită cartuşelor de cerneală de capacitate foarte mare, care permit imprimarea de până la 10.000 pagini[2], un volum cel puţin egal cu cel al imprimantelor laser echivalente. Imprimarea faţă-verso este oferită standard pentru ambele modele, iar multifuncţionala WF-M5690DWF beneficiază şi de funcțiile de copiere, scanare şi trimitere prin fax faţă-verso. Ambele modele au rezoluţie de 1.200 DPI pentru a oferi imprimare monocrom de aceeaşi calitate cu cea oferită de imprimantele laser. Documentele imprimate se usucă rapid datorită cernelii DURABrite Ultra.

epson WF-M5190DW
Epson WF-M5190DW

Funcția Email Print for Enterprise[3] permite imprimarea sigură şi confidenţială prin generarea de cod PIN, iar funcția Wi-Fi Direct™ permite imprimarea direct de pe dispozitivele wireless compatibile, fără să fie necesară conectarea la un router. Mai mult, compatibilitatea cu aplicația Document Capture Pro a modelului WF-M5690DWF2 simplifică şi mai mult copierea şi stocarea documentelor electronice, acest lucru fiind posibil cu o singură apăsare de buton.

epson WorkForce Pro WF-M5000
Caracteristici Epson WorkForce Pro WF-M5000

Modelele WF-M5690DWF şi WF-M5190DW vor fi disponibile începând cu luna iunie 2015, la un preţ estimativ de 449 euro şi, respectiv, 349 euro fără TVA.

[1] Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.epson.eu/inkjetsaving

[2] Volum de imprimare aproximativ bazat pe testele ISO/IEC 24711 în modul implicit şi cu metodologia de imprimare continuă pe o singură parte, utilizând modelul de testare monocrom oferit în ISO/IEC 19752. Volumul efectiv de imprimare va varia în funcţie de imaginile imprimate şi de condiţiile de utilizare. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://www.epson.eu/pageyield

[3] Poate fi descărcată de pe site-ul web Epson.

[4] Stabilit în conformitate cu ISO/IEC 24734, indicând media ESAT de la testul categoriei Office pentru imprimarea A4 simplex şi duplex, folosind setările standard. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.epson.eu/testing

[5] Numărul maxim de pagini imprimate pe lună în baza performanţelor imprimantei, inclusiv a vitezelor de imprimare clasificate ISO şi capacităţilor de gestionare a hârtiei.

[6] Disponibil doar când se utilizează software-ul Epson Document Capture Pro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.