Epson L655: multifuncționalul cu cerneală suficientă pentru printarea a 11.000 de pagini

Epson lansează multifuncționalul L655 și redefinește astfel printul low-cost. Noul echipament, cu sistem integrat de recipiente cu cerneală (ITS), este livrat cu suficientă cerneală pentru printarea a 11.000 de pagini[1] și este ideal pentru utilizatorii din segmentul de business, pentru care costurile de imprimare sunt foarte importante.

multifunctional ciss Epson L655
Epson L655

Epson L655 oferă utilizatorilor posibilitatea de a realiza printuri rapide, față-verso, pe hârtie A4 la costuri cu până la 90% mai reduse[2].

„Reumplerea recipientelor individuale de cerneală se face rapid și ușor, datorită soluției ingenioase de alimentare cu cerneală, recipientelor cu etichete clare și duzelor fără scurgeri. L655 introduce imprimarea față-verso (imprimarea duplex) și permite astfel utilizatorilor să înjumătățească volumul de hârtie folosită, economisind bani și resurse. Multifuncționalul utilizează cerneală pe bază de apă pentru culori și cerneală pe bază de pigment pentru negru, realizând printuri care se usucă rapid”, spune Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson pentru România și Bulgaria.

Epson L655 are o viteză mare de printare, imprimând 13,7 pagini A4 pe minut[3]. Rezoluția de 1.200 DPI asigură scanări de calitate superioară, iar pentru a economisi timp, capacitatea de copiere multiplă permite realizarea de până la 99 de copii pentru o singură pagină. Conectivitatea Wi-Fi prin intermediul Epson Connect[4] simplifică imprimarea de pe dispozitive smartphone și tablete. L655 are, de asemenea, Wi-Fi Direct®, permițând utilizatorilor să se conecteze direct la alte dispozitive Wi-Fi, fără a fi necesar un punct de acces, precum un router.

Multifincționalul Epson L655 este disponibil la prețul estimativ de 1.640 lei + TVA.

Caracteristici cheie multifunctional L655:

· Imprimare, copiere, fax și scanare
· Imprimare față-verso
· Alimentator automat de documente cu capacitatea de 30 coli
· Poate tipări până la 11.000 de pagini cu setul inițial de recipiente pentru a obține un cost per pagină extrem de scăzut
· Rezervor de cerneală integrat, de capacitate foarte mare
· Sunt incluse 6 recipiente de 70 ml de cerneală color și 2 recipiente de 140 ml de cerneală neagră Epson originală
· Tehnologie Micro Piezo
· Garanție Epson 12 luni sau 50.000 de pagini
· Cerneală Epson originală (cerneală pe bază de apă pentru culoare și de tip pigment pentru negru)
· Viteză de imprimare de 13,7 pagini pe minut
· Conectivitate Wi-Fi și Ethernet
· Epson Connect și Wi-Fi Direct®

[1] Volumele de imprimare/costurile per pagină menționate sunt extrapolate pe baza metodologiei originale Epson din simularea imprimării modelelor de testare, prevăzute de standardul ISO/IEC24712. Volumele de imprimare/costurile per pagină menționate nu se bazează pe standardul ISO/IEC24711. Volumele de imprimare/costurile per pagină menționate pot varia în funcție de imaginile imprimate, de tipul de hârtie utilizat, de frecvența imprimărilor și de condițiile de mediu, cum ar fi temperatura.

[2] Comparație cu cel mai bine vândute 10 imprimante și multifuncționale laser monocrome A4 concurente, cu cel mai bine vândute 10 imprimante și multifuncționale laser color și cu cel mai bine vândute 10 imprimante și multifuncționale cu jet de cerneală concurente, conform IDC EMEA Hardcopy Trac ker (date din trimestrul al treilea din 2014). Cost per pagină calculat utilizând prețul mediu de vânzare din IDC EMEA Consumabile Tracker (date din semestrul întâi din 2014) și volumele de imprimare publicate de producători din decembrie 2014. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.ro/itssavings.

[3] Stabilit în conformitate cu ISO/IEC 24734, indicând media ESAT de la testul categoriei Office pentru imprimarea simplex folosind setările implicite. Pentru mai multe informații, vizitați www.epson.eu/testing

[4] Necesită o conexiune wireless la Internet. Pentru mai multe informații și pentru detalii despre limbile și dispozitivele acceptate, vizitați www.epson.ro/connect

One thought on “Epson L655: multifuncționalul cu cerneală suficientă pentru printarea a 11.000 de pagini”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.