„Evoluţie după Revoluţie” – ebook Agerpres cu 125 de imagini despre ultimii 25 de ani din România

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES a lansat primul său e-book numit „Evoluţie după Revoluţie”. Cartea electronică (un pdf) cuprinde 125 de fotografii, alese din arhiva AGERPRES, fotografii care vorbesc despre Revoluţia din 1989, dar care surprind şi etape ale evoluţiei ulterioare, peisaje extraordinare din ţară, cadre din Bucureşti, figuri emblematice, dar şi momente importante din lumea sportului.

ebook revolutia romana
Evoluție după Revoluție – ebook Agerpres

La 25 de ani de la Revoluţie şi după 125 de ani de existenţă, AGERPRES lansează acest e-book gratuit, menit să amintească de momentele cruciale din decembrie 1989, dar şi de valorile pe care România le are, fie că vorbim despre persoane, natură, arhitectură sau industrie.

ebook gratuit imagini revolutia romana decembrie 1989
Decembrie 1989 – Bucuresti

Cele 125 de fotografii AGERPRES din eBook sunt cuprinse în capitolele “Revoluția Română — 25 de ani”, “Evoluție după Revoluție”, “Destinație: România”, “Orașul meu, București”, “Figuri emblematice” și “Lumea sportului”.

E-book-ul „Evoluţie după Revoluţie” poate fi descărcat gratuit accesând link-ul de aici (pentru varianta în limba română) sau de aici (pentru varianta în limba engleză).

Mai multe imagini de la evenimentul de lansare a cartii electronice pot fi vazute pe fluxul AGERPRES FOTO.

fotostefan

One thought on “„Evoluţie după Revoluţie” – ebook Agerpres cu 125 de imagini despre ultimii 25 de ani din România”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.