BenQ BL3201PT: monitor cu rezoluție 4K gândit special pentru proiectare şi design

BenQ,lansează în România primul monitor cu rezoluție 4K Ultra HD gândit special pentru proiectare şi design, modelul BL3201PT, vine în sprijinul profesioniștilor care utilizează aplicațiile de tip CAD/CAM.

monitor 4k 32 inch
BenQ BL3201PT

Monitorul dispune de un ecran cu diagonală de 32 de inci wide și panel IPS care oferă un spațiu de lucru cu 300% mai mare decât un 24”, pentru a îmbunătăți astfel eficiența și performanța celor care îl utilizează.

panel ips 32 inch rezolutie 4k
BenQ BL3201PT

Monitorul oferă o serie de setări de utilizare pentru moduri diferite de lucru – Mod CAD/CAM, Mod Animație. Totodată, utilizatorii se pot bucura de mai multe opțiuni de conectivitate și funcții de afișare, precum Picture-in-Picture (PIP) sau Picture-by-Picture (PBP), dar și o suita software Desktop Partition care ajută la creșterea productivității.

Totodată, BenQ BL3201 PT asigură un confort ridicat prin integrarea tehnologiilor proprietare Flicker-Free și Low Blue Light.

 BenQ BL3201PT
BenQ BL3201PT

Monitorul cu ecran wide de 32 de inci şi rezoluție 4K, cu 1.07 miliarde de culori care acoperă integral gama sRGB cu tehnologie Ultra-Vivid IPS este creat special pentru cei care folosesc aplicații de tip CAD/CAM, animație, editare grafică. Rezoluția de 3840×2160 pixeli oferă un spațiu de lucru de trei ori mai mare decât cel oferit de un monitor Full HD cu rezoluție de 1920 x 1080p.

evomag.ro

Modul CAD/CAM, cu certificare profesională SolidWorks, oferă cele mai fine detalii pentru a vedea perfect Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA sau alte software-uri CAD/CAM. Pentru natura job-ului activitaţile de tip multi-tasking şi collaborative, monitorul o largă gamă de opţiuni de vizualizare, crescând astfel productivitatea, în timp ce utilizatorul realizează mai multe task-uri în acelaşi timp, compară sau discută despre proiect cu colegii.

floria.ro

Modul Animație oferă o acurateţe fără compromis pentru fiecare detaliu de culoare, printr-o largă gamă de setări optimizate, incluzând o luminozitate mărită în zonele întunecate, fără a supraexpune zonele luminoase.

Noul monitor dispune de raport Dual Aspect, care permite utilizatorului să lucreze pe ca și pe două ecrane alăturate cu diagonală de 19 inci, împârțind astfel monitorul în două display-uri de format 4:3 sau 5:4, care pot fi uşor redimensionate din 19 inci S în 30 inci Wide folosind funcţia Display Mode.

Suita de sofware Display Pilot permite personalizarea modurilor de culoare pentru programele frecvent utilizate prin funcția Application Tuning. Astfel, software-ul Display Pilot va aplica automat presetările de culoare care se potrivesc aplicației utilizate.

porturi monitor benq 4k ips
DVI-DL, DP1.2 , mDP1.2 2X HDMI 1.4, USB

Monitorul are intrări multiple pentru conexiuni versatile: DVI-DL, DP1.2 , mDP1.2 2X HDMI 1.4, dar şi un hub USB cu 5 porturi pentru downstream, 1 pentru upstream și 1 mini USB pentru OSD controller. Are picior reglabil pe patru direcții (rotire, înclinare, pivotare şi reglaj pe înălţime). Monitorul vine cu senzori de lumină şi proximitate, touch pad şi card reader.

Disponibilitate: Noul monitor cu 4K BenQ BL3201PT este disponibil prin partenerii autorizați BenQ pentru România (Darer, IT Direct, MGT Educational, Network One Distribution, Like IT).

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “BenQ BL3201PT: monitor cu rezoluție 4K gândit special pentru proiectare şi design”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.