Fantana cu jeturi tip parabole din Bucuresti

Pentru cei care nu ajung la intersectia dintre sos. Oltenitei si Bd. Constantin Brâncoveanu din Sectorul 4 al Bucurestiului, prezint citeva poze cu noua fantana arteziana cu jeturi tip parabole.

Fantana cu jeturi tip parabole din Bucuresti
Fantana cu jeturi tip parabole din Bucuresti

De fapt respectiva fantana cu jeturi tip parabola nu mai este chiar noua, ea fiind inaugurata cindva pe la sfirsitul lunii aprilie 2014, dar eu abia zilele trecute am trecut prin zona Brâncoveanu si chiar daca si acumulatorul de rezerva de la aparatul de fotografiat mai avea doar o liniuta, am reusit sa fac aceste citeva poze si un scurt clip video.

Fantana cu jeturi tip parabole din Bucuresti
jeturi de tip parabola

ishoot.ro

fantana sector 4 bucuresti piedone
sectorul 4 bucuresti

Scurt clip video fantana cu jeturi parabole:

Fantana arteziana cu jeturi de apa de tip parabola este intereresanta, iar jeturile de apa, colorate de zeci de leduri, se ridica pina la 3m inaltime. Singura “problema” ar fi locul ales pentru aceasta parabola colorata; nu stiu daca zona este chiar potrivita pentru o astfel de constructie. Mie mi se pare ca este cam “inghesuita” acolo intr-un fel de rond, nefiind pusa prea bine in valoare de spatiul ce o inconjoara.

fantana cu jeturi de apa de tip parabola
jeturi de apa colorate

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fantana arteziana bucuresti sector 4
intersectia dintre sos. Oltenitei si Bd. Constantin Brâncoveanu

Dar poate reusesc sa mai trec prin zona, chiar mai pe insearate si probabil atunci voi intelege mai bine ce efect creeaza aceasta fantana arteziana, pentru care Primaria Sectorului 4 a cheltuit 700.000 lei (TVA si proiectarea inclusa in pret).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.