Fotografiile din expoziţie „Ceruri, ape, pământ” tipărite cu imprimanta foto profesională Epson Stylus Pro 4900

Epson recomandă proiectul ,,Ceruri, ape, pământ” ce reprezintă o încununare a experienţelor pe care artista vizuală Nina Mihăilă le-a avut pe parcursul călătorilor în Canada şi în jurul lumii. Fotografiile din expoziţie au fost tipărite cu imprimanta foto profesională Epson Stylus Pro 4900:

imprimanta foto epson
Epson Stylus Pro 4900

Epson sprijină expoziţia de fotografie „Ceruri, ape, pământ” – o călătorie vizuală în jurul lumii, semnată Nina Mihăilă. Vernisajul va avea loc miercuri, 16 ianuarie, ora 19.00.

Evenimentul fotografic va aduce în faţa publicului o selecţie de 50 de fotografii din miile de imagini pe care autoarea le-a surprins pe parcursul acestor călătorii şi care acoperă 5 continente.

Nina Mihăilă, artist vizual: „Proiectul acestei expoziţii s-a conturat de la sine, după ce am călătorit mult timp prin Canada şi prin alte ţări, vizitând o mulţime de locuri deosebite. M-au fascinat texturile infinite ale întinderilor de apă şi pământ, dar şi multiplele culori şi înfăţişări ale cerului, atât de diferite de la un loc la altul, astfel că temele din titlul expoziţiei s-au impus singure în faţa altora şi s-au adunat parcă de la sine în această expoziţie.”

Cele 50 de fotografii expuse în cadrul evenimentului au fost tipărite cu ajutorul imprimantei Epson Stylus Pro 4900, pe hârtie Epson Velvet Fine Art şi Cold Press Bright pentru o reproducere fidelă şi de o calitate înaltă a intenţiilor artistei.
Epson Stylus Pro 4900 este un instrument recunoscut pentru capacitatea sa remarcabilă de amplificare a densităţii culorilor şi acurateţea echivalării acestora, accesând cu uşurinţă o vastă paletă cromatică. Cernelurile Epson UltraChrome HDR în 11 culori şi capul de listare TFP avansat oferă, de fiecare dată, un finisaj profesional.
Imprimanta Epson Stylus Pro 4900 este extrem de flexibilăîn ceea ce priveşte varietatea mediilor de tipărire, de până la 1,5 mm grosime, inclusiv pe poster board, canvas şi hârtie Fine Art.

Expoziţia de fotografie “Ceruri, ape, pământ” va fi deschisă publicului în perioada 16-31 ianuarie 2013, la Café Verona, Librăria Cărturăreşti din Capitală.

fotostefan

One thought on “Fotografiile din expoziţie „Ceruri, ape, pământ” tipărite cu imprimanta foto profesională Epson Stylus Pro 4900”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.