Gestionarea culorilor pentru imprimanta foto – webinar gratuit

Gestionarea culorilor din fotografiile destinate printării sau afișării pe diverse display-uri este subiectul webinarului gratuit susținut de fotograful Ross Grieve pe 12 Iunie 2018.

Gestionarea culorilor pentru imprimanta foto - webinar gratuit
Gestionarea culorilor pentru imprimanta foto – webinar gratuit

Înscrieți-vă la acest webinar gratuit cu Coloratti Ross Grieve, care va discuta modul în care abordează corectarea culorii, prezentând complet fluxul de lucru, software-ul folosit, chiar și atunci când se pot întâmpla greșeli. Aflați cum tratează Ross fotografiile lui 4K și 6K, precum și celelalte imagini ale sale.

Fotograful Ross Grieve s-a născut în Noua Zeelandă, iar acum locuiește în zonă rurală Pembrokeshire din Țara Galilor, unde și-a deschis propriul studio. Ross a călătorit în zone îndepărtate din întreaga lume și este un fotograf pasionat fotografia de alimente și de stradă (food & street photography).

cel.ro

Ross Grieve cu o experiență de 20 ani în domeniul foto, a câștigat numeroase premii, printre care se numără K Pet Photographer, Welsh Master Press & PR Photographer of the Year, and Welsh Master Fashion & Portrait Photographer. De când a devenit ambasador pentru Panasonic, Ross a câștigat alte premii și este liderul în fotografiile 4K & 6K.

Vă recomand să citiți: Testeaza-ti deficitul de viziune de culoare cu X-Rite Color Challenge

Acest webinar, realizat cu ajutorul X-Rite, unul din cei mai cunoscuți producătorii de colorimetre , este perfect pentru cineva care este nou în gestionarea culorilor, dar și pentru cei care doresc să afle sfaturi utile despre cum să îmbunătățească gestionarea culorilor și să obțină rezultate consecvente de fiecare dată.

x-rite colorimetru calibrare laptop
X-Rite

Gestionarea culorilor sau managementul culorii, pe scurt, este de fapt o calibrare a tuturor dispozitivelor de intrare și ieșire, pentru obținerea reproducerii culorii cât mai corect independent de dispozitiv. Chiar dacă nu printați fotografiile este util să cunoșteți unele informații despre managementul culorii.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Participarea la webinarul Gestionarea culorilor pentru imprimanta foto este gratuit cu înscriere pe acest site

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.