Gradina cu sperante are un covor de flori

Un covor de flori cu 15.000 de lalele poate fi văzut în Centrul Vechi al Bucureştiului, în cadrul unei campanii dedicată luptei cu boala Parkinson.

covor de lalele rosii bucuresti
gradina cu sperante – covor de flori

Covorul din flori are o dimensiune de 50 mp şi este expus în Centrul Vechi, în faţa BNR, iar acţiunea marchează debutul campaniei de informare şi educare “Grădina cu speranţe” dedicată luptei împotriva Bolii Parkinson, campanie organizată de Asociaţia de Luptă împotriva Bolii Parkinson, în parteneriat cu Societatea Română de Neurologie.

#gradinacusperante #covordinflori
covor de lalele

Covorul de lalele este primul covor din flori realizat în România şi va fi expus în zona pietonală Lipscani — Smârdan, în fața Băncii Naționale a României până duminică, 5 aprilie, urmând ca ulterior florile să fie împărţite trecătorilor.

lalele rosii bucuresti centrul vechi istoric
lalele

floria.ro

gradina cu spernate centrul istoric bucuresti
covor de flori

Dacă treceţi prin zonă puteţi lasă mesaje.

campanie de informare Boalai Parkinson
lupta impotriva Bolii Parkinson
mesaj gradina cu speranta mesaj
mesaj
mesaje #gradinacusperante #covordinflori
mesaje

Boala Parkinson este o boală degenerativă cauzată de distrugerea progresivă a neuronilor care produc dopamina (substanţa neurotransmiţătoare responsabilă de capacitatea organismului de a-şi controla mişcările).
În boala Parkinson, se consideră că simptomele devin manifeste atunci când nivelul dopaminei din creier scade cu mai mult de 50% faţă de valorile normale.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.