Incadraturi si unghiuri de filmare

Pentru ca si eu sunt atras de posibilitatile video ale aparatelor foto digitale m-am gandit sa caut informatii legate de incadraduri, unghiuri si reguli de compozitie ce se aplica la filmare.

Am gasit doua scurte prezentari video. Prima, mai simpla dar utila,realizata de Tedy Necula, iar celalalta un pic mai completa si realizata de Tom Antos:

Incadraturi si unghilatie @ Filmmaking.ro from tedy necula on Vimeo.

Tom Antos ofera si alte informatii pe canalul lui de pe youtube:

Photography Tips: Composition & Camera Angles – Filmmaking Tutorial 14 from TLA Productions on Vimeo.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

4 thoughts on “Incadraturi si unghiuri de filmare”

  1. Lucrez in domeniu si eu, chiar am vazut la un moment dat primul filmulet, a fost buna o reamintire. Sigur, astea nu sunt toate, mai sunt multe…

  2. Pingback: Test Nikon D5200
  3. Nu stiu de unde a scos Tedy “plojon, contraplonjon si prim plan strans”?! Probabil, niste inventii! Primul este procedeu in unele discipline sportive(fotbal, volei, handball). “prim plan strans”, iar al doilea nu exista. Exista prim plan si atat! Si acum, probabil, o sa vina un destept sa-mi spuna ca gresesc la prim plan. Va intreb eu, ati vazut pictura fara jumatate de cap? Incadraturile au aparut cu mult ianintea fotografiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.