Jocuri noi pentru Sony PlayStation 3

În urmă cu ceva vreme vă anunţam că Sony a lansat o nouă consolă PlayStation 3, iar astăzi vă aduc la cunoştinţă şi faptul că Sony își extinde gama de jocuri Essentials.

jocuri pentru Sony PlayStation 3
jocuri Essentials

Gamerii vor avea acum posibilitatea de a-și extinde colecția cu jocurile pe care și le-au dorit din totdeauna, dar pe care le-au ratat. În plus, noii utilizatori de PS3 pot alege dintr-o colecție variată de titluri legendare, disponibile imediat şi fără cheltuieli excesive. Cu o gamă largă de jocuri must-have, de la Assassins Creed®: Brotherhood până la Sports Champions, PS3 Essentials oferă câte ceva pentru fiecare.

PS3 Essentials sunt disponibile spre vânzare la preţul de 89.99 lei. Gamerii vor avea acces la titluri clasice precum Tomb Raider Underworld, Uncharted: Drake’s Fortune sau God of War III. În acelaşi timp, familiile pot profita de titlurile destinate tuturor vârstelor, precum LittleBigPlanet, Ratchet and Clank: Tools of Destruction și EyePet & Friends.

Prin urmare, cu toate jocurile remarcabile și funcțiile pe care le iubești la PlayStation 3, ambalate acum într-un design nou și lustruit, acum este cel mai bun moment pentru a-ți cumpăra un PS3.

Pentru a afla mai multe detalii vizitează http://www.eu.playstation.com

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.