Sigma lanseaza obiectivul 70-200mm f/2.8 DG DN OS Sports pentru mirrorless Sony E si Leica L

Sigma a lansat obiectivul 70-200mm f/2.8 DG DN OS Sports pentru camerele mirrorless Sony E și Leica L. Teleobiectivul promite să ofere un autofocus rapid, stabilizare optică eficientă, fiabilitate mecanică excepțională și performanțe optice superioare

sigma 70-200mm f/2.8 DG DN OS Sports poza teleobiectiv performant zoom
Sigma 70-200mm f/2.8 DG DN OS Sports

Descopera noul Sigma 70-200mm f2.8

Obiectivul este construit din 20 de elemente aranjate în 15 grupuri, inclusiv 6 lentile FLD, 2 lentile SLD și 3 elemente asferice pentru a compensa și corecta o varietate largă de aberații optice.
Diafragma cu 11 lamele permite o gamă de deschideri de la f/2.8 la f/22. Construcția optică a obiectivului este proiectată pentru a minimiza efectele de ghosting și flaring, precum și focus breathing.
Autofocusul este condus de două motoare liniare de răspuns ridicat (HLA) care reduc mișcarea lentilei de focalizare la jumătate și permit o capacitate de autofocus de mare viteză.

Citește și: Cum se fabrica obiectivele Sigma – turul fabricii Aizu din Japonia

Stabilizarea optică este asigurată de algoritmul OS2 al Sigma, care promite 7,5 stopuri la capătul larg și 5,5 stopuri la capătul telefoto. Obiectivul este compatibil cu teleconvertoarele Sigma.

Compatibilitate și utilizare

poza obiectiv zoom Sigma 70-200mm f/2.8 DG DN OS (S) sony panasonic mirrorless
Sigma 70-200mm f/2.8 DG DN OS (S) – Sony – Panasonic

Pentru fotografi, obiectivul zoom 70-200mm f/2.8 DG DN OS “Sports” de la Sigma este o alegere excelentă pentru fotografierea sporturilor, a animalelor sălbatice sau a evenimentelor de divertisment. Acesta oferă o distanță focală versatilă și o deschidere constantă de f/2.8, ceea ce îl face ideal pentru fotografierea în condiții de lumină scăzută sau pentru a obține un efect de fundal neclar.

flanco.ro/

În plus, obiectivul este construit pentru a fi durabil și fiabil, astfel încât să poată fi utilizat în condiții dificile de fotografiere. În general, obiectivul telefoto 70-200mm f/2.8 DG DN OS “Sports” de la Sigma este o alegere excelentă pentru fotografi care caută un obiectiv telefoto de înaltă calitate pentru camerele mirrorless Sony E și Leica L.

Citeste si: Review Sony FE 70–200mm F4 Macro G OSS II: Test si impresii

Preț Sigma 70-200mm f/2.8 DG DN OS (S)

La data publicării acestui articol obiectivul 70-200mm f/2.8 DG DN OS (S) avea un preț de 8.435 lei. Pentru preț actualizat verificați la Photosetup (vezi ofertele) sau la F64 (vezi ofertele) sau la ishoot (vezi ofertele) sau la Emag (vezi ofertele).

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.