Sony SRS-XV500 boxa potrivita pentru orice petrecere

Sony lansează noua boxă SRS-XV500, care îi ajută pe utilizatori să petreacă mai mult și mai intens oriunde s-ar afla. Noua boxă oferă un sunet puternic, iluminare încorporată și o autonomie mare a bateriei—utilizatorii pot să conecteze chiar și un microfon și să se bucure de karaoke pe tot parcursul nopții. Cu SRS-XV500, aceștia beneficiază de tot ceea ce au nevoie pentru a se distra alături de prieteni și familie.

Sony SRS-XV500 poza boxa portabila acumulator sunet puternic lumini ambientale functie karaoke
Sony SRS-XV500 boxa cu sunet puternic potrivit pentru orice petrecere

Sunet puternic, perfect pentru orice tip de petrecere

Utilizatorii se pot bucura de o experiență de audiție foarte bună redată pe noua boxă SRS-XV500, datorită celor două difuzoare X-Balanced care livrează bass puternic și profund cu un nivel minim de distorsiune, precum și datorită celor două tweetere ce redau vocile în mod clar și oferă o scenă sonoră extinsă.

Liber la distracție, oricunde și oricând

boxa portabila sunet puternic petrecere karaoke
Sony SRS-XV500 boxa portabila

SRS-XV500 este o boxă ce nu-i va dezamăgi niciodată pe utilizatori, datorită autonomiei extinse a bateriei sale. După o încărcare completă, SRS-XV500 va oferi până la 25 de ore[ Când funcția MEGA BASS este activată, iar nivelul volumului este setat la 18, cu iluminarea oprită. Performanța reală poate varia față de timpul specificat, fiind influențată de nivelul volumului, de melodiile redate, temperatura din jur și condițiile de utilizare.
] de redare. În plus, o încărcare rapidă de numai 10 minute oferă până la 2.5 ore1 de redare. Cu funcția Battery Care, utilizatorii nu trebuie să-și facă griji cu privire la supraîncărcarea boxei, ceea ce o face mai fiabilă pentru mai mult timp.

soundhouse.ro/

Modelul SRS-XV500 dispune de certificare IPX4 pentru rezistență[ Rezistența la apă este eficientă numai atunci când capacul este închis. Nu este garantată pentru toate situațiile.
] la apă, deci boxa poate fi utilizată inclusiv în exterior, chiar dacă apar câteva picături de ploaie.
Boxa SRS-XV500 a fost construită pe principiul portabilității, beneficiind astfel și de un mâner încorporat ce permite transportarea ușoară a boxei.
În plus, SRS-XV500 poate fi integrată ușor în orice spațiu, datorită flexibilității sale de a fi poziționată fie pe verticală, fie pe orizontală.

Caracteristici dedicate divertismentului

poza boxa portabila Sony SRS-XV500 acumulator lumini karaoke petrecere
boxa SRS-XV500

Distracția nu se rezumă numai la redarea ritmurilor preferate, pentru că acum utilizatorii pot chiar cânta melodiile preferate, cu ajutorului funcției karaoke. Tot ceea ce trebuie să facă este să conecteze un microfon pentru karaoke și să apese play. Butoanele Echo și Key – ambele situate pe partea din spate a boxei – permit utilizatorilor să ajusteze sunetul în funcție de propriile preferințe. De asemenea, o a doua intrare le permite să conecteze încă un microfon sau chiar o chitară și, astfel, să amplifice atmosfera de petrecere. Ambele intrări au mixaj individual.
Pe lângă faptul că oferă muzică, boxa SRS-XV500 ajută la crearea unei atmosfere de petrecere, datorită funcției sale de lumină ambientală. Fie că doresc să utilizeze boxa zilnic sau doar pentru petreceri, utilizatorii pot personaliza iluminarea cu ajutorul aplicației mobile Fiestable.

Sony| Music Center și Fiestable

Boxa SRS-XV500 este compatibilă cu aplicațiile Sony | Music Center și Fiestable. Cu Sony | Music Center, utilizatorii pot selecta liste de redare, schimba modelele de iluminare și modurile de sunet, totul chiar de pe ringul de dans. Aplicația Fiestable le permite și să acceseze funcții amuzante menite să-i ajute să creeze cea mai bună atmosferă de petrecere, cum ar fi realizarea unei liste de redare, funcții de karaoke, inclusiv Voice Changer și Echo, plus funcționalitatea DJ control pentru a adăuga efecte de sunet.

Sustenabilitatea contează

Produsele Sony sunt concepute nu numai pentru a oferi o calitate excepțională a sunetului, ci și pentru a fi prietenoase cu mediul înconjurător. Plasticul[ Este posibil ca materialele plastice reciclate să nu fie folosite pentru piese, în funcție de momentul producției. ] reciclat, dezvoltat inițial pentru Sony, este utilizat parțial pentru realizarea structurii boxei SRS-XV500. Acest lucru reflectă modul în care Sony se străduiește să reducă impactul produselor sale asupra mediului.

Citește și: 10 exercitii la birou – infografic

For The Music

Sony a creat platforma de brand „For The Music” pentru produsele și serviciile sale audio profesionale și consumer de top. Cu platforma „For The Music,” Sony se afirmă ca fiind primul brand audio ce conectează creatorii de muzică și consumatorii, având ca scop crearea de experiențe audio autentice și transmiterea către fani prin susținerea viziunii creatorilor.

Preț și disponibilitate Sony SRS-XV500

Boxa SRS-XV500 va fi disponibilă începând cu luna ianuarie a acestui an, la un preț de aproximativ 1990 de lei.
Pentru preț actualizat verificați la eMag (vezi ofertele) sau la EVOmag (vezi ofertele) sau la Vexio (vezi ofertele).

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

1 Când funcția MEGA BASS este activată, iar nivelul volumului este setat la 18, cu iluminarea oprită. Performanța reală poate varia față de timpul specificat, fiind influențată de nivelul volumului, de melodiile redate, temperatura din jur și condițiile de utilizare.
2 Rezistența la apă este eficientă numai atunci când capacul este închis. Nu este garantată pentru toate situațiile.
3 Este posibil ca materialele plastice reciclate să nu fie folosite pentru piese, în funcție de momentul producției.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.