La cea de-a patra ediţie a Hackathonului Nordeus sunt asteptati si dezvoltatorii români de jocuri

Nordeus, publisher-ul celor mai populare jocuri sportive sociale precum Top Eleven – Be a Football Manager, anunţă cea de a patra ediţie a evenimentului Nordeus Hackathon. Organizat pe data de 13 decembrie 2014, competiția de anul acesta le propune dezvoltatorilor şi designer-ilor români de jocuri să creeze cele mai bune jocuri video într-o perioadă de timp limitată la 24 de ore.

Nordeus Hackathon
Nordeus Hackathon

Cei pasionaţi de dezvoltarea jocurilor video vor avea şansa să îşi demonstreze abilităţile într-un mediu de lucru simlar celor din marile companii din industria de gaming, competiția desfăşurându-se la sediul Nordeus din Belgrad. Cele mai bune proiecte, vor fi premiate cu console de jocuri, telefoane mobile, tablete şi alte echipamente hardware.

Cei care doresc să concureze în cadrul hackaton-ului pot aplica individual sau alături de prieteni, ca o echipă, pe site-ul www.nordeushackathon.com, până pe data de 26 noiembrie. Participanţii individuali vor fi repartizaţi în echipe, de către Nordeus, în funcție de abilitățile fiecăruia. La ediția de anul acesta sunt așteptați participanți din Grecia, Serbia, Croația, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Macedonia, Marea Britanie, Muntenegru și, bineînțeles, România.

Nordeus Hackathon 2014
Nordeus Hackathon

La concurs vor participa 12 echipe, care se vor întrece pentru realizarea celui mai bun joc video pe o temă anume, dezvăluită în ziua concursului. Criteriile luate în considerare pentru evaluarea proiectelor sunt creativitatea, ideile, maniera de dezvoltare și produsul final. Fiecărui concurent selectat i se va asigura spaţiul de lucru şi echipamentul necesar. Mai mult, toate cheltuielile de transport şi de alimentaţie vor fi acoperite de Nordeus, astfel încât participanţii să se poată concentra în întregime pe dezvoltarea celor mai bune jocuri.
“Suntem încântaţi să continuăm tradiţia hackatoanelor anuale”, a declarat Milan Đukić, PR Manager la Nordeus. “Concursul reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care își doresc să lucreze în industria de gaming, însă nu cunosc mediul de lucru. Pe de altă parte, concursul oferă posibilitatea dezvoltatorilor cu experiență să își pună la încercare abilităţile în cadrul unui proiect extrem de dinamic. Toți participanții vor avea şansa să îşi demonstreze creativitatea și să câştige premii tentante, însă mai presus de toate, să se distreze.”

Premiile vor fi acordate celor mai bune trei echipe pe baza următoarelor criterii: prezentare multimedia, complexitate tehnică şi gameplay. Cei care nu pot ajunge la Hackathon-ul Nordeus vor putea urmări competiția online prin intermediul unei transmisiuni video online dedicate şi a update-urilor permanente de pe pagina web a organizatorului, www.nordeushackathon.com. Jocurile dezvoltate în timpul evenimentului vor putea fi descărcate după terminarea acestuia de pe aceeaşi pagină web. Jucătorii vor putea vota la rândul lor proiectul preferat, realizatorii acestuia câştigând un premiu special.

Pentru înscrieri şi mai multe informaţii despre concurs vizitaţi pagina www.nordeushackathon.com sau trimiteţi întrebările pe adresa de e-mail hackathon@nordeus.com. Pentru mai multe informaţii despre Nordeus vizitaţi pagina www.nordeus.com.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.