Nikon prezinta Photo Romania Festival 2015

SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta parteneriatul cu festivalul international Photo Romania, editia 2015, eveniment care va avea loc intre 15 si 24 mai, la Cluj-Napoca.

Nikon D810A dslr full frame
Nikon D810A

In cadrul Photo Romania Festival va exista o zi dedicata – Ziua Nikon, iar pe parcursul festivalului vor fi prezenti la Cluj fotografi de marca – ambasadori Nikon. De asemenea, doritorii vor putea sa testeze cele mai recente echipamente Nikon. Informatii detaliate despre actiunile si evenimentele Nikon din cadrul Photo Romania Festival vor fi facute publice in curand.

„Suntem bucurosi ca Nikon sustine in premiera Photo Romania Festival, care a crescut in amploare de la an la an, ajungand unul dintre cele mai importante festivaluri de fotografie din tara”, a declarat Camil Perian, directorul general Skin.

aparat foto nikon d5500
nikon d5500

“Suntem incantati de faptul ca Nikon ne sustine si ca va fi o prezenta activa pe tot parcursul festivalului. Suntem convinsi ca vom avea o colaborare fructuoasa si plina de creativitate”, a declarat Catalin Balog Bellu, initiatorul Photo Romania Festival.

“Prezenta Nikon si a fotografilor-ambasadori ai Nikon va imbogati, cu siguranta, continutul festivalul, iar publicul va avea parte de surprize placute pe care le pregatim in aceste zile”, a precizat Sebastian Vaida, directorul artistic Photo Romania Festival.

Festivalul international Photo Romania a ajuns la a cincea editie. Publicul va putea participa in cadrul Photo Romania 2015 la peste 50 de expozitii ale unor fotografi romani si straini de prestigiu, la ateliere de specialitate, la concursuri diverse, la concerte si alte evenimente speciale. De asemenea, Photo Romania Festival va gadui Photo Stories – o conferinta de fotografie pe modelul TEDx, Industry Days – o serie intalniri internationale ale managerilor de festivaluri de fotografie si evenimente cu profil specific, precum Focus Ungaria, Ziua Fotojurnalismului sau Ziua Fotografiei de Arhitectura. Creat in 2010, sub titulatura FIAF, Festivalul Photo Romania a adus fotografia in prim-planul vietii culturale romanesti si a reusit sa inscrie Clujul in reteaua mondiala a festivalurilor de fotografie de inalta tinuta.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.