Nikon Professional Services a fost lansat in Romania

SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta ca a lansat programul Nikon Professional Services (NPS), serviciul dedicat fotografilor profesionisti care folosesc echipamente Nikon si care le ofera acestora o serie de avantaje suplimentare.

Nikon Professional Services
Nikon Professional Services

Membrii NPS au acces la servicii unice si complementare de suport, consultanta si asistenta tehnica, precum si avantaje in exclusivitate. Personalul NPS este prezent la cele mai importante evenimente nationale si internationale, pentru a oferi consiliere, asistenta si servicii de service. Festivalul Olimpic al Tineretului European Brasov 2013, ce se desfasoara in perioada 17-22 februarie 2013, este primul eveniment din acest an la care Nikon ofera servicii NPS.

dyfashion.ro

Intre avantajele pe care le are un membru NPS se numara: linie telefonica dedicata pentru suport tehnic 7 zile pe saptamana, reparatii gratuite in afara garantiei (cu exceptia costului pieselor), curatare gratuita a echipamentelor foto, abonament gratuit la revista NikonPRO, aparat de schimb pe durata service-ului, indiferent daca aparatul adus in service este in garantie sau postgarantie.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Toti fotografii NPS primesc un card care le atesta statutul si pe baza caruia au acces la serviciile speciale. Nikon va trimite membrilor NPS anunturi legate de produse nou lansate, actualizari de software si invitatii pentru diferitele evenimente realizate de Nikon. Aceastea sunt beneficii implicite aderarii la statutul NPS.

Statutul de membru NPS este complet gratuit, singurele conditii ce trebuie indeplinite fiind: detinerea a cel putin 2 aparate foto pro Nikon si 3 obiective pro NIKKOR, iar aparatura sa fie achizitionata din Romania de la unul din partenerii oficiali Nikon. Statutul de membru NPS este valabil cat timp produsele sunt inregistrate pe www.nikonisti.ro/nps si indeplinesc cumulativ conditiile de aderare.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

One thought on “Nikon Professional Services a fost lansat in Romania”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.