Noaptea Albă a Galeriilor, NAG#8

Noaptea Muzeelor a trecut cu bine şi este momentul să ne pregătim pentru Noaptea Albă a Galeriilor.

Noaptea Albă a Galeriilor bucuresti
Noaptea Albă a Galeriilor

Vineri, 23 Mai 2013, Noaptea Albă a Galeriilor (NAG#8) vă propune un nou traseu în harta nocturnă a evenimentelor de artă contemporană din București.

38 de galerii și 34 de spații alternative NAG#8 marchează un program variat în care publicul este invitat să participe la vernisaje ale unor artiști prezentați în premieră, producții speciale NAG, demonstrații artistice, performance-uri, instalații audio – video, inaugurarea unor noi locații și lansarea unor proiecte care sperăm să devină puncte de reper în promovarea artei contemporane românești.
Programul detaliat și harta galeriilor vor fi prezente în toate locațiile participante şi sunt disponibile pentru descărcare şi tipărire la adresa www.noapteagaleriilor.ro

Centrul Pop-Up centrul vechi bucuresti
Centrul Pop-Up – str. Selari

Ca și anul trecut, NAG pune la dispoziția orașului și aplicații IOS și Android, structura acestora ajutând atât la navigarea cu ușurință în harta galeriilor, cât și la localizarea în oraș a fiecărui participant din programul NAG cu ajutorul unor coduri QR specifice.

Vă reamintesc că tot vineri 23 mai 2014 încep şi evenimentele BB6 şi Art Safari.

Echipa NAG#8: Suzana Dan, Silvia Rogozea / organizator, Alexandru Voinescu / asistent executiv, Mircea Pop / identitate vizuală NAG#8, Andrei Nastasa / web development, Ovidiu Dumitriade / aplicatie NAG#8 IOS, Victor Hernest / aplicație NAG#8 Android. Mulțumiri: Șerban Jipa, Erwin Kessler, voluntarii NAG#8

fotostefan

One thought on “Noaptea Albă a Galeriilor, NAG#8”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.