Noile Sony Handycam compacte cu inregistrare 4K

Noile modele de camere video Sony Handycam te impresionează prin imagini vibrante, pline de culoare și detalii, la rezoluție 4K. Vârful de gamă în 2015 este modelul Sony Handycam FDR-AXP33, care aduce un plus de realism 4K pasionaților de imagine.

Sony Handycam FDR-AXP33 4k
Sony Handycam FDR-AXP33

Noul model FDR-AXP33 este cu aproximativ 30% mai mic și cu 20% mai ușor decât predecesorul său, FDR-AX100, fiind astfel și mai atractiv pentru utilizatorii care își doresc o cameră ușor de utilizat, însă cu performanțe spectaculoase. FDR-AXP33 este prima cameră video 4K Sony care dispune de un sistem de stabilizare Balanced Optical SteadyShot (B.O.SS) ce asigură înregistrări 4K fluide, estompând tremurul mâinii, fie că filmezi imagini într-un plan depărtat și acționezi butonul de zoom, fie într-unul apropiat.

sony FDR-AXP33 b.o.ss
sistem de stabilizare Balanced Optical SteadyShot (B.O.SS)

La fel ca și celelalte modele de camere video 4K lansate anul acesta, noua FDR-AXP33 înregistrează în format XAVC S, care este ușor de stocat și de editat. Videografii pot înregistra la un bit rate ridicat de 100Mbps. Cu o cantitate de informații mai mare pe fiecare cadru, înregistrările 4K sunt clare și realiste – chiar și atunci când subiecții sunt în mișcare.

Expertiza Sony în domeniul imaginii și în cinematografie se face resimțită în noua serie de camere video Handycam. Modelul FDR-AXP33 dispune de un inel și de un buton manuale cărora le pot fi atribuite funcții precum zoom, focus și expunere. Totodată, acest model dispune și de o patină universală compatibilă ISO care poate fi utilizată cu mai multe accesorii ce sporesc oportunitățile creative pentru videografi.

sony FDR-AXP33
FDR-AXP33

Chiar și în zilele foarte însorite, compoziția scenelor este ușor de realizat datorită vizorului electronic îmbunătățit (EVF), care arată de trei ori mai multe detalii decât cele disponibile pe modelele anterioare. Ecranul LCD luminos de 3 inci de tip Wide Extra Fine cu tehnologie WhiteMagic™ îți oferă detalii subtile și tonuri de culoare, indiferent de mediul în care filmezi, în interiorul unei încăperi sau afară, în lumină puternică, astfel că ai acces permanent la imaginile înregistrate pentru a putea ajusta în orice moment setările camerei.

camera video cu proiector
proiector

Odată ce ai încheiat înregistrarea, conectează camera la televizorul 4K prin cablul HDMI disponibil în pachet, pentru a revedea imaginile impresionante și realiste. Te poți bucura de imaginile surprinzătoare chiar și pe un televizor Full HD, datorită tehnologiei de redare Super-Sampled Full HD, care aduce înregistrarea 4K la parametri optimi pentru rezoluția Full HD.

Mai multe modalități de a înregistra și împărtăși amintirile
Noua linie Sony de camere video Full-HD vine cu o serie de îmbunătățiri care te ajută să te bucuri de fiecare moment. Trei modele noi – HDR-PJ620, PJ410 și CX450 – oferă înregistrări HD încântătoare și tehnologii de stabilizare optică.

O caracteristică standard pentru toate modelele Handycam, Highlight Movie Maker îți permite să realizezi filme scurte cu efecte de tranziție și muzică de fundal, chiar dacă nu ai cunoștințe de editare video. Camera alege cele mai bune imagini și compune filmul pe care îl poți încărca cu ușurință pe platforme online ca Facebook sau YouTube. Toate imaginile sunt înregistrate în format MP4, fiind astfel ușor de distribuit online.

Disponibilă pe cele mai multe dintre noile camere Sony, funcția Multi Camera Control îți oferă o gamă variată de opțiuni creative prin accesul simultan la mai multe camere compatibile. Astfel, poți opri sau porni înregistrarea, poți apropia imaginile îndepărtate folosind zoom-ul, poți fotografia cu mai multe camere în același timp. În cazul în care ești utilizator de Action Cam sau de camere de tip obiectiv Sony, poți controla până la cinci dispozitive simultan.

Prin utilizarea dispozitivului VCT-CSM1, poți adăuga o a doua cameră pe Handycam-ul Sony, pentru a te bucura de abordări diferite ale aceleiași imagini.

Este ușor să combini imaginile înregistrate de fiecare cameră pentru a realiza un film dinamic cu aplicația PlayMemories Home.

Funcția de Live Streaming disponibilă pe noile modele îți permite să transmiți live imagini HD și sunet de la Handycam prin accesul la o rețea wireless.

Înregistrarea în format XAVC S la un bit-rate de 50Mbps și un sistem avansat de stabilizare optică – Balanced Optical SteadyShot sau Optical SteadyShot cu mod Intelligent Active – sunt caracteristici standard ale noilor modele Sony Handycam lansate în 2015. Cu un unghi de cuprindere mare, de 26,8mm, camerele pot fi utilizate pentru înregistrarea celor mai frumoase momente din vacanță, de la reuniuni de familie sau din viața de zi cu zi.

Noile camere video Sony Handycam 4K și Full HD sunt disponibile pentru precomandă și vor fi pe rafturile magazinelor din Europa începând cu luna februarie a acestui an.

Actualizare de firware pentru FDR-AX100

Camera video Sony FDR-AX100 va fi de asemenea compatibilă cu codec-ul XAVC S 4K la un bitrate de 100 Mbps după actualizarea de firmware programată pentru luna martie a acestui an.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.