Old Jamaica Ginger Beer si Grace Ginger Beer

Am mai “vorbit” de citeva ori pe aici despre ginger beer (“berea” de ghimbir) si de faptul ca pina in prezent nu am gasit la noi in tare o “bere” de ghimbir care sa se ridice la nivelul celei baute la Howth, Irlanda.

suc de ghimbir
Old Jamaica Ginger Beer si Grace Ginger Beer

Dar acest fapt s-a schimbat pentru ca zilele trecute am gasit doua produse ce merita denumirea de ginger beer; este vorba despre Old Jamaica Ginger Beer si Grace Ginger Beer.Nu stiu exact de ce aceste bauturi se numesc bere, pentru ca nu au alcool, ele fiind sucuri, bauturi carbogazoase.

Old Jamaica Ginger Beer

suc Old Jamaica Ginger Beer
Old Jamaica Ginger Beer

In ciuda numelui aceasta bautura racoritoare nealcoolica este produsa in Anglia.
Old Jamaica Ginger Beer are un gust intens de ghimbir (ginger), iar senzatia de “ardere” a gitului este foarte puternica.Asadar daca nu va plac condimentele nu consumati acest tip de suc.Ingredientele folosite pot fi citite in poza de mai jos, iar mai multe amanunte gasiti si pe site-ul oficial.

compozitie scu ghimbir
eticheta

Grace Ginger Beer Jamaican Style.

Grace Ginger Beer Jamaican Style
Grace Ginger Beer

Chiar daca este in stil jamaican si acest suc este produs tot in Anglia.Asa cum scrie si pe cutie gustul de ghimbir este mai “bland”, dulce cu un gust intepator, ca de condiment nu “arde” gitul la fel de tare ca Old Jamaica Ginger Beer.

eticheta  suc ghimbir
eticheta

Daca nu ati avut ocazia sa beti astfel de sucuri cu ghimbir, probabil este mai bine sa incepeti cu Grace Ginger Beer Jamaican Style, iar daca va place incercati si Old Jamaica Ginger Beer.

Dozele de Old Jamaica Ginger Beer si Grace Ginger Beer au 330ml si costa in jur de 4 lei la supermarket-urile din Bucuresti.

One thought on “Old Jamaica Ginger Beer si Grace Ginger Beer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.