OnePlus anunta un parteneriat cu International Photography Awards

Compania globală de tehnologie OnePlus a anunțat astăzi un parteneriat de trei ani cu International Photography Awards (IPA), platforma globală care celebrează realizările în fotografie și înmcurajează fotografii din întreaga lume să descopere și să împărtășească creațiile lor artistice. Prin parteneriat, seria OnePlus 9 va deveni „Smartphone oficial al IPA 2021” și sponsor al competiției anuale de fotografie a IPA.

OnePlus 9 smartphone oficial IPA 2021
OnePlus anunta un parteneriat cu International Photography Awards

Noul parteneriat are ca scop explorarea posibilităților fotografiei mobile, celebrând în același timp realizările marilor fotografi și ale storyteller-ilor vizuali din întreaga lume.
Devenind „Smartphone-ul oficial al IPA”, OnePlus își reafirmă angajamentul față de industria fotografiei.

OnePlus va sponsoriza principalul premiu profesional IPA, „Fotograful anului” și premiul non-profesionist „Descoperirea anului”, în valoare de 10.000 USD, respectiv 5.000 USD.

cel.ro

Pete Lau, fondator și CEO al OnePlus, a declarat: „OnePlus are misiunea de a oferi cea mai bună experiență mobilă posibilă utilizatorilor și ducem această viziune într-o nouă etapă astăzi prin parteneriatul cu distinsa platformă de fotografie IPA. Este o onoare să facem parte din acest eveniment prestigios. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm îndeaproape cu IPA și să invităm oamenii să experimenteze noi modalități de a surprinde lumea din jurul lor folosind fotografia mobilă.”

Citește și: 7 sfaturi despre cum sa faci fotografii de calatorie cu un smartphone

Domnul Hossein Farmani, fondator al IPA și Farmani Group, a declarat: „International Photography Awards are scopul de a descoperi și promova excelența în fotografie. Suntem bucuroși să anunțăm parteneriatul nostru cu OnePlus, o companie care continuă să depășească granițele în ceea ce privește progresul tehnologic, prin noul statut de Smartphone oficial al IPA. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru a continua să facem fotografiile grozave mai accesibile.”

OnePlus a făcut recent un pas major în domeniul fotografiei, cu cea mai nouă gamă de smartphone-uri flagship, Seria OnePlus 9. Lansată în martie, gama de smartphone-uri premium are un sistem de camere de neegalat co-dezvoltat cu legendarul producător de camere profesionale Hasselblad, ale cărui camere au surprins unele dintre cele mai legendare momente din istoria umanității, cum ar fi primii pași ai omului pe Lună.

Noul sistem flagship de camere – Hasselblad Camera for Mobile – aduce multiple noutăți în fotografia de smartphone, cu ajutorul noului standard al companiei pentru performanța culorilor – Natural Color Calibration with Hasselblad – și hardware premium care ajută la obținerea unei calități superioare a imaginii. De asemenea, seria OnePlus 9 aduce performanțe de top cu cea mai recentă platformă mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 888, Fluid Display 2.0 superior cu rating DisplayMate A+ și soluția de încărcare rapidă Warp Charge 65T.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.