Panasonic 50mm F1.8 – obiectivul pentru mirrorless seria LUMIX S

Panasonic anunță lansarea unui nou obiectiv cu diafragmă luminoasă și distanță focală fixă: modelul LUMIX S 50mm F1.8 (S-S50).

Panasonic Lumix S 50mm F1.8 Obiectiv Foto Mirrorless Full Frame L-mount
Panasonic Lumix S 50mm F1.8

50mm F1.8 este al doilea obiectiv adăugat seriei de patru obiective cu diafragmă luminoasă F1.8 bazate pe standardul L-Mount. Un total de patru obiective cu diafragmă F1.8 din seria LUMIX S, care prezintă dimensiuni apropiate și poziții comune ale elementelor de control, ceea ce aduce avantaje practice la utilizare.

De exemplu, când camera este montată pe un ghimbal, este ușor să se schimbe aceste lentile rapid cu ajustări minime ale celorlalte echipamente conectate.

Se utilizează filtre identice datorită filetului identic de 67 mm.

poza fata fotograf mirrorless panasonic lumix s
Panasonic LUMIX S 50mm F1.8 (S-S50)

LUMIX S 50mm F1.8 este compus din 9 lentile poziționate în 8 grupuri, incluzând trei lentile asferice, o lentilă ED (Extra-Low Dispersion – cu dispersie foarte scăzută) și o lentilă UHR (Ultra-High Refractive Index, cu indice foarte înalt de refracție). Utilizarea celor trei lentile asferice aduce atât performanțe ridicate ale detaliilor precum și un bokeh superb, ambele avantaje ale întregii serii de obiective cu diafragmă F1.8.

evomag.ro

Lentila ED suprimă în mod eficient aberațiile cromatice. Obiectivul are o diafragmă circulară cu 9 lame, care produce forme plăcute rotunde în zonele din fundalul estompat captat de diafragma deschisă.

Citește și: Syrp Battery Bank – solutia pentru alimentarea marita a camerei foto sau video

Obiectivul LUMIX S 50mm F1.8 este potrivit pentru o varietate largă de subiecte. Excelează în același timp la performanța filmării cu un mecanism care elimină fenomenul numit focus breathing, care este o problemă gravă a obiectivelor interschimbabile, proiectate pentru fotografiere însă utilizate pentru filmări.

Datorită unui mecanism micrometric de control al diafragmei, pentru o schimbare fluentă a valorii expunerii, obiectivul LUMIX S 50mm F1.8 asigură o calitate profesională a înregistrărilor video.

Preț LUMIX S 50mm F1.8 (S-S50)

Noul obiectiv Panasonic 50 mm F1.8 va fi disponibil în România începând cu luna Iulie la un preț de aproximativ 550 Euro.

Echipamentele Panasonic sunt disponibile la F64 sau la eMag sau Photosetup

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.