Sony AirPeak S1 drona compatibila cu mirrorless-urile Alpha

AirPeak S1 este prima drona Sony destinată profesioniștilor fiind compatibilă cu mirrorless-urile Sony Alpha. Deși este o dronă foarte performantă, Sony Airpeak S1 are și un preț pe măsură.

Sony AirPeak S1 mirrorless full-frame
Sony AirPeak S1

Sony Airpeak S1 poate transporta seria Alpha cu senzori full-frame (A9, A7r, A1, A7s).
Drona AirPeak S1 vine cu suport chiar și pentru Sony FX3, această fiind o cameră cinematică compatibilă cu un gimbal custom. Acest gimbal este disponibil separat și nu se găsește în pachetul dronei.

Drona Airpeak S1 poate ridică de la sol o încărcătură maximă de 4.3 kilograme (fiind compatibile și cu alte brand-uri de aparate foto video).
Astfel AirPeak S1 este o dronă de mari dimensiuni desinată fotografilor și videografilor care vor să își înalțe camerele Full-Frame la cer.

drona profesionala aparat foto mirrorless full frame poza
AirPeak S1

Drona este concepută să zboare cu până la 90 km/h la o viteză maximă a vântului de 72 km/h (conform producătorului). Este de înțeles că autonomia maximă nu va fi mare în acest scenariu, ajungând până la 12 de minute.

foto Sony AirPeak S1 drona camera full frame fotografie aeriana
drona mirrorless full-frame

Drona este alimentată cu 2 acumulatori care învârt cele patru rotoare în orice direcție. Drona vine cu elici de 17 inch și este controlată de procesorul Sony Vision Sensing pentru a permite zboruri stabile și la interior când de multe ori semnalul GPS lipsește.

Citește și: Test Sony A7 III – un mirrorless alternativa la DSLR full-frame

La fel ca în cazul majorității dronelor moderne, Airpeak S1 are o serie de senzori și camere de bord care supraveghează împrejurimile dronei și o ajută să evite automat orice potențiale obstacole, în timp ce o aplicație însoțitoare iOS ține în evidență starea și funcționarea dronei.

pint.ro

Aplicația web Airpeak Base de la Sony face ușoară crearea și înregistrarea planurilor de zbor și crearea listelor de echipamente pentru fotografii individuale.

fotografie telecomanda drona Sony AirPeak S1 poza
telecomanda Sony AirPeak S1

Pentru funcționarea sofisticată a camerei, Airpeak S1 vine chiar și cu un mod de operare dublu care permite unei persoane să zboare drona în timp ce altcineva operează camera independent. Toate camerele atașate la Airpeak vor fi alimentate de bateria internă a camerei, în timp ce porturile USB-C și HDMI de la bord permit dronei să se conecteze și să controleze camera menționată.

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Cu un preț de pornire de aproximativ 9.000 de dolari, Airpeak S1 se adresează direct producătorilor de filme profesioniști. Sony Airpeak S1 are în pachet 2 acumulatori, elici de rezerva și telecomandă. Cardanul de care va trebui să atașezi o cameră se cumpără separat.

Citește și: Sony LA-EA5 noul adaptor pentru obiectivele cu montura A

Airpeak S1 este disponibil pentru pre-comandă și va începe livrarea cândva în această toamnă.

Echipamentele Sony sunt disponibile la F64 sau la Photosetup sau la eMAG .

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

4 thoughts on “Sony AirPeak S1 drona compatibila cu mirrorless-urile Alpha”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.