Our world is beautiful – concurs international de fotografie organizat de CEWE

Concursul foto CEWE „Our world is beautiful” trece la runda următoare. Până la 30 iunie 2017, fotografii își pot încărca fotografiile în șase categorii diferite și au șansa de a câștiga premii atractive cu o valoare totală de peste 110.000 de euro. Nu contează dacă sunt trimise fotografii făcute cu telefonul mobil sau înregistrări făcute cu un aparat foto DSLR sau mirrorless – mai importante sunt alegerea subiectului și compoziția.

Our world is beautiful concurs international de fotografie organizat de CEWE
Our world is beautiful

Cele șase categorii sunt: „Sport”, „Oameni”, „Peisaje„, „Arhitectură”, „Trafic și infrastructură” și „Natură”

Premii

Marele Premiu CEWE Photo Award constă în o excursie fotografică la alegerea dumneavoastră, un echipament foto în valoare de 5.000 Euro și produse foto CEWE în valoare totală de 1.500 Euro. Câştigătorii categoriilor vor fi premiaţi cu produse foto CEWE în valoare de câte 1.500 Euro și echipament foto în valoare de 3.500 Euro.

Premiile 7-20: echipamente foto în valoare de 1.000 Euro și vouchere CEWE în valoare de câte 1.000 Euro fiecare.

Premiile 21 – 1000: vouchere de produse foto CEWE.

Câte un câștigător lunar va fi desemnat pentru fiecare categorie. Câştigătorii lunari sunt premiaţi cu un voucher CEWE în valoare de 200 Lei. În plus, fotografiile clasate pe primul loc din fiecare ţară vor fi premiaţi cu premii speciale.

concurs de fotografie cewe lumea nostra minunata
premii – ianuarie 2017

Persoanele interesante pot trimite până la 25 de fotografii (JPEG cu o dimensiune minimă de 1 920 x 1 080 pixeli la o dimensiune a fișierului de maxim 22 megabiți -MB) prin completarea formularului de pe această pagină: http://contest.cewefotobog.dk/beautiful-world-2016/register
Tot pe pagina cu formularul de înscriere găsiți și toate Condițiile de participare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.