People of Romania – expozitie foto vernisata la Galeria Simeza Bucuresti

Marius cu Betina lui tatuată pe piept, “Zorro” de Brădeni sunt doar câteva dintre personajele surprinse în fotografiile care au fost expuse la Galeria Simeza din București.

poze vernisaj expozitie fotografie oameni din romania people of romania
vernisaj expozitie foto – People of Romania

Multe din fotografiile expuse la Galeria Simeza sunt însoțite de mp3 playere care conțin interviuri cu personajele din fotografie.

poze vernisaj expozitie fotografie People of Romania Galeria Simeza Bucuresti
vernisaj expozitie de fotografie

Românii de la sat au o viață de poveste. Sunt expresivi, sunt artiști și sunt bun povestitori. Astfel de români a întâlnit și echipa de fotografi, scriitori, antropologi şi manageri culturali care lucrează la proiectul People of Romania.

Au rezultat imagini de colecție cu românii din Valea Hîrtibaciului (județul Sibiu), din 20 de sate din acestă regiune. Zona este în apropiere de cea în care prințul Charles are casele.

drmax.ro/

Kovacs Albert care își zice “Zorro” este un personaj ce nu putea trece neobservat de echipa proiectului.

poza albert bradeni zorro oameni romania
Albert – “Zorro” – targul din Bradeni
fotograf Vlad Petri

La târgul de animale de la Brădeni, echipa “People of Romania” l-a întâlnit pe Marius Moldovan. Acesta a stat de vorbă cu Vlad Petri, cel care i-a făcut fotografia și i-a spus că tatuajul de pe pieptul lui este un mesaj pentru Betina, cea de care s-a despărțit, dar pe care o va iubi toată viața.

poza om tatuat tatuaj te iubesc betina marius targul bradeni
Marius – Te iubesc Betina!
fotograf Vlad Petri

People of Romania (Oameni din România) este un proiect, inițiat de Mihai Sibianu și Daniel Popa, care își propune să întreprindă o cercetare asupra poveștilor de viață ale românilor din zilele noastre. O echipă formată din: Vlad Petri, Ioana Moldovan, Adi Bulboacă, Chloe Sassi, Mihai Sibianu, Daniel Popa, Maria Balabaş, Mugur Grosu, Răzvan Papasima și Maria Miruna Rădan a lucrat 8 zile pentru realizarea acestei radiografii a românilor de astăzi.

poza tatuaj cubul rubik fata spate fotografie
cubul rubik – tatuaj

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

poze fotografii oameni din romania bucuresti
Oameni din Romania

Expoziția People of Romania (Oameni din România) va fi deschisă până pe 19 noiembrie 2017 la Galeria Simeza din București. People of Romania este un proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.