Print Academy – canalul de YouTube Epson dedicat celor care vor sa-si imbunatateasca procesul de imprimare

Epson vine în ajutorul pasionaților de fotografie care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele teoretice și practice despre procesul de printare, lansând canalul de YouTube Print Academy.

Epson Print Academy canal youtube engleza printare
Print Academy – canal de YouTube Epson

Dacă nu mă înșel Epson Print Academy a fost lansat prin 2001-2002, iar acum inițiativa a fost mutată și pe YouTube. Informațiile prezentate sunt în limba engleză, iar canalul YouTube Print Academy conține o varietate de videoclipuri concepute atât pentru a educa, cât și pentru a inspira.

imprimanta Espon SureColor SC-F6200
Espon SureColor SC-F6200

Cred că Dan “Dano” Steinhardt, Epson America marketing manager, are dreptate când afirmă: ” Importanța imprimării a rămas primordială pentru industria noastră. Noul canal YouTube Epson Print Academy este conceput pentru a ajuta o nouă generație de fotografi și graficieni să creeze imprimări de calitate expoziționale, pe lângă faptul că îi ajută pe toți clienții Epson Professional Imaging să-și îmbunătățească abilitățile și să producă rezultate de cea mai bună calitate.”

Videoclipurile educaționale vor conduce spectatorii printr-o explicație detaliată a fluxului de lucru, de la calibrarea monitorului, gestionarea culorilor și imprimarea imaginilor. Nu lipsesc informațiile despre imprimarea imaginilor alb-negru folosind software-ul Epson și modul de imprimare color cu ajutorul software-ului Epson Print Layout.

Vă recomand să vedeți: Epson L7160 – Review multifunctional A4 cu imprimanta foto CISS cu 5 culori

Înregistrările suplimentare vor include vizite la festivaluri de fotografie, ateliere și vizionări ale unor studiouri renumite, prezentând modul în care imprimarea continuă să fie parte integrantă a unei varietăți de industrii. Colecția de videoclipuri își propune să fie o resursă centrală pentru produsele Epson Professional Imaging.

cel.ro

Dacă ați printat vreodată propriile imagini digitale, știți cât de plăcută poate fi experiența. Pe de altă parte, uneori poate fi un exercițiu frustrant, deoarece există atât de multe părți ale procesului care pot merge prost. Printuri prea închise și/sau culorile “greșite” sunt doar câteva din numeroasele probleme comune pe care le au oamenii atunci când stabilesc un flux de lucru pentru tipărirea la domiciliu.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Așadar merită să vizitați canalul de Youtube Print Academy realizat de Epson.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.