Proiectul “Lacate de dragoste”

Poate va aduceti aminte ca intr-un post anterior v-am povestit despre lacatele de dragoste vazute prin strainatate, dar si despre cele din Bucuresti, de pe gardul teatrului Masca, iar acum revin cu noi informatii despre proiectul lacatelor initiat de teatrul Masca.

lacate de dragoste la teatrul masca din bucuresti
lacate de dragoste

Pe gardul sediului Teatrului Masca din Bulevardul Uverturii, Cartier Militari, se afla deja aproximativ 600 de lacate prinse de cupluri de cele mai diverse varste, iar membrii teatrului ar dori ca anul acesta intre 14 si 16 februarie numarul acestora sa fie dublat. Cu ajutorul vostru.

lacatele dragostei
lacatele dragostei

In acest sens cei de la Masca au decis ca la spectacolele care au loc in acele zile (14 februarie – “Parcul”, 15
februarie – “Acul Cumetrei Gurton”, 16 februarie – “Comedia Erorilor”, foarte distractiva aceasta piesa scrisa de W. Shakespeare) la fiecare bilet care se va cumpara online
in sectorul central, va oferi gratuit un lacat pe care sa il prindeti impreuna cu partenerul vostru pe gardul teatrului. Lacatele le veti primi cand veti ajunge la spectacol. Aceasta oferta este valabila la biletele online cumparate in perioada 10-13 februarie 2014.

La asta s-au gandit ei, dar sunt deschisi la orice alta propunere. Mai ales ca la casa de bilete au intotdeauna
lacate de vanzare. La fel de bine puteti sa veniti singuri cu lacatele pe care sa le prindeti pe gardul teatrului Masca.

Ce e important pentru teatrul Masca, este sa le dati o mana de ajutor, sa transmiteti rugamintea lor mai departe, sa spuneti prietenilor vostri unde ii gasesc si sa speram ca pe 16 februarie gardul teatrului va arata altfel.

Si inca ceva. Nu uitati ca atunci cand prindeti lacatele in gardul teatrului, puteti solicita oricarei persoane din personalul de PR sa va faca o fotografie, pe care o veti putea descarca apoi de pe site-ul teatrului Masca si distribui dupa bunul plac.

4 thoughts on “Proiectul “Lacate de dragoste””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.