Seminar filmarea cu DSLR cu Tudor Lucaciu – Inregistrare video

Tot la weekendul nikonistilor s-a desfasurat seminarul “Filmarea cu aparatele foto DSLR” ce a fost prezentat de Tudor Lucaciu.

tudor lucaciu director de imagine
tudor lucaciu

Tudor Lucaciu este director de fotografie, iar printre filmele pe care le-a realizat se numara: Marti, dupa Craciun, Boogie, Hartia va fi albastra, Furia, Vorbitor. A lucrat de-a lungul timpului cu regizori precum Radu Muntean, Razvan Radulescu, Alexandru Baciu.

In cadrul seminarului despre filmarea cu DSLR Tudor a avut ca invitati pe Alex Sterian, Cosmin Fericean, Marian “Monstru” Duca si Florin Chirita.

Tudor ne-a vorbit din experienta proprie despre aspectele tehnice ale filmarii cu DSLR; cam ce setari ar trebui folosite pentru Nikon D4 si Nikon D800, care sunt avantajele si dezavantajele filmarii cu DSLR si nu ne-a spus bullshit-uri cum ca Nikon este the best 🙂 , ne- a aratat o parte din reclamele realizate dar si filmul realizat la New York in cadrul programului Nikon Challenge, iar mie mi-a placut mai mult acest film decit toate reclamele aratate.

Tudor, dar si invitatii sai, nu au uitat sa aminteasca de codecurile folosite, programele de editare video si de colorizare ( AVID si Baselight ), profile de culoare, accesorile utile in filmare cu un DSLR: vizor extern, monopied (Tudor foloseste produse de la Zacuto si Manfrotto 561 BHDV-1)

Inregistrarea este disponibila pe nikonisti.ro , unde trebuie sa aveti cont pentru a o viziona.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.