Seminarii de fotografie

Epson si fotograful Dinu Lazar lanseaza trei seminarii de fotografie dedicate pasionatilor de fotografie din Romania care doresc sa aprofundeze intreg procesul fotografic: Epson “a la carte”, Epson “clasic si modern” si Epson “all inclusive”.

Epson “a la carte”: alegi ce vrei sa stii despre fotografie

Seminarul se adreseaza celor care stiu ce doresc sa invete si vor sa mearga mai departe, mai direct, in dobandirea cunostintelor necesare pentru realizarea unor imagini de inalta calitate, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic.

Cursantii vor specifica ce anume vor sa aprofundeze din arta si tehnica fotografica – tehnica procesarii imaginii, arta iluminarii de reportaj, developarea filmului alb-negru, scanare, procesarea imaginilor raw sau tehnica printarii, mai exact orice tine de fotografie.
Pentru inscrierea la seminar, pasionatii de fotografie trebuie sa prezinte un portofoliu de imagini si sa raspunda unui scurt chestionar.
Dupa centralizarea datelor si evaluarea cerintelor, se vor constitui grupele de studiu personalizat, de maxim 8 persoane.

Seminariile au loc sambata si duminica la sediul Epson, intre orele 9 si 17 si au un pret de 200 de lei. Initierea procedurii de inscriere se face prin trimiterea unei solicitari la adresa info@epson.ro.

Epson “clasic si modern” : inveti sa developezi filmul alb-negru, sa scanezi si sa printezi

Seminarul ii va initia pe participanti in descifrarea misterului imaginii alb-negru prin analize de caz, cu exemple de fotografii alb-negru facute de mari maestri, precum si cu o scurta incursiune in limbajul plastic monocromatic incepand de la desenele de pe peretii pesterilor, trecand prin gravura Evului Mediu si ajungand la fotografia alb-negru, clasica si digitala.
Cursul cuprinde, de asemenea, analize de imagini, discutii despre esentializarea mesajului imaginii, recunoasterea situatiilor cand o imagine alb-negru are mai mare efect.
Participantii vor afla detalii despre modalitatile de expresie ale imaginii, despre estetica particulara a imaginii alb-negru, despre arta si tehnologia scanarii.

Pasionatii de fotografie vor avea ocazia sa realizeze imagini pe film alb-negru, sa developeze filmul, sa il scaneze si sa incheie ciclul prin imprimarea imaginii scanate.
Fiecare participant la seminar va putea imprima o imagine la standardele Digigraphie. (www.digigraphie.com).

Seminarul are loc sambata si duminica la sediul Epson, intre orele 9 si 17, dureaza 8 ore, are un pret de 300 de lei, numarul maxim de cursanti fiind 8. Initierea procedurii de inscriere se face prin trimiterea unei solicitari la adresa info@epson.ro. Pentru inscrierea la seminar, pasionatii de fotografie trebuie sa prezinte un portofoliu de imagini si sa raspunda unui scurt chestionar.

Epson “all inclusive” – printezi cat vrei

Seminarul se adreseaza fotografilor avansati care doresc sa isi realizeze un portofoliu de cea mai inalta clasa sau sa printeze imagini pentru o expozitie, dar care intampina dificultati in editarea si pregatirea pentru print a imaginilor si in armonizarea imaginii afisate pe ecran cu imaginea printata.

Pe parcursul a 6 ore, cursantii vor avea ocazia sa editeze si sa printeze cel putin 12 imagini la standardele Digigraphie, cu dimensiuni maxime de 50×70 cm.
In plus, portofoliile vor fi analizate, tehnic si estetic; participantii vor invata sa isi etaloneze ecranul, sa evalueze un print, si se vor face discutii si analize de caz, participantul familiarizindu-se cu elemente necesare de tehnica si estetica imaginii si cu arta printarii.

Pretul seminarului este de 200 de euro + TVA. Initierea procedurii de inscriere se face prin trimiterea unei solicitari la adresa info@epson.ro. Pentru inscriere la seminar, fotografii trebuie sa prezinte un portofoliu de imagini si sa raspunda unui scurt chestionar.

Sursa:
fotomaniacu.blogspot.com/2010/01/epson-si-fotograful-dinu-lazar-lanseaza.html

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.