SIGMA 35mm F1.4 Art pentru montura Sony E si Panasonic L-Mount este aici

SIGMA 35mm F1.4 Art este noul obiectiv reproiectat de la zero, special pentru aparatele foto mirrorless, fiind punctul culminant al unei mari experiențe de proiectare optică și tehnici avansate de producție dobândite în ultimul deceniu al dezvoltării obiectivelor GLOBAL VISION.

sigma 35mm F1.4 DG DN Art poza obiectiv mirrorless full frame
Sigma 35mm F1.4 DG DN Art

Modelul existent de 35 mm F1.4 DG HSM Art a fost primul obiectiv SIGMA GLOBAL VISION. Lansat în anul 2012, a stabilit standardul pentru toate obiectivele ulterioare Art ale SIGMA.

Ca și celelalte obiective SIGMA, noul model 35mm F1.4 DG DN | Art este construit în întregime la singura fabrică din Aizu, Japonia, unde standardul de prelucrare și tehnologizare este la cel mai înalt nivel.

În ciuda faptului că este semnificativ mai mic și mai ușor decât modelul existent de 35 mm F1.4, acesta afișează un nivel remarcabil de claritate până la marginile cadrului la toate deschiderile, precum și un bokeh excepțional de neted și atractiv și aberații optice remarcabil de bine controlate.

ishoot.ro

Proiectat exclusiv pentru utilizare cu aparate mirrorless, modelul 35mm F1.4 DG DN | Art este suficient de ușor pentru a se simți perfect echilibrat pe o cameră compactă mirrorless, dar este dotat și cu o serie de caracteristici profesionale, inclusiv AF ultrarapid, un inel de diafragmă care poate fi deblocat și blocat și un buton AFL personalizabil. Acest lucru conferă obiectivului operabilitatea și portabilitatea fără compromisuri, făcându-l la fel de ideal pentru proiecte profesionale, precum și pentru ieșirile ocazionale, și la fel de potrivit pentru video, pe cât este pentru foto.

Citește și: Test cu Sony A7 III – mirrorless alternativa la DSLR Full-Frame

Performanță optică de calitate înaltă

Noul obiectiv Sigma 35mm F1.4 DG DN | Art încorporează 15 elemente în 11 grupuri. Cu două elemente cu dispersie redusă specială (SLD), un element cu dispersie extra redusă (ELD), un element „F” cu dispersie redusă (FLD) și două elemente asferice, precum și alte lentile de înaltă performanță, construcția optică avansată a obiectivului utilizează tehnologia de proiectare optică de ultimă generație a SIGMA, minimizând toate tipurile de aberații, inclusiv aberația cromatică axială, care nu poate fi corectată în cameră.

poza obiectiv SIGMA 35mm F1.4 DG DN mirrorless full frame
Parasolar – SIGMA 35mm F1.4 DG DN

În ciuda faptului că are o deschidere foarte largă de F1.4, obiectivul este capabil să controleze aberațiile extrem de bine chiar și la diafragmă foarte deschisă, reducând efectul de alungire al punctelor luminoase din marginea cadrului. Acest lucru va fi deosebit de atrăgător pentru astrofotografie.

Datorită celor 11 lamele de diafragmă rotunjite, obiectivul afișează un bokeh neted și rotund, astfel încât zonele care nu sunt focalizate să nu distragă atenția.

AF rapid și silențios într-un corp compact

Mecanismul de focalizare din SIGMA 35mm F1.4 DG DN | Art are un motor de tip “stepping”. Acest motor controlează o lentilă de focalizare compusă dintr- un singur element ușor, ceea ce înseamnă că AF-ul este receptiv și silențios și este capabil să țină pasul foarte eficient cu obiectele în mișcare. Focalizarea manuală este lină și precisă, dar cu o rezistență adecvată pentru producătorii de film. Desigur, obiectivul are pe corp și un comutator pentru modul de focalizare.

Alte avantaje SIGMA 35mm F1.4 DG DN

Noul obiectiv dispune de un inel de diafragmă care permite controlul deschiderii diafragmei prin intermediul obiectivului sau când este setat la Auto, folosind camera. Un comutator de blocare al diafragmei de pe corpul obiectivului permite blocarea inelului diafragmei pe Auto, astfel încât să nu fie acționat accidental în timpul fotografierii. Un mare plus pentru videografi, inelul de diafragmă poate fi acționat și cursiv, permițând utilizatorilor să regleze fără probleme expunerea.

Citește și: Xiaomi Mi Band 5 review bratara de fitness la pret accesibil

De asemenea, pe corpul obiectivului este un comutator de mod de focalizare și un buton AFL, care poate fi personalizat pentru o funcție dorită din meniul camerei (în funcție de model). Comutatorul este poziționat ergonomic pentru a fi controlat de degetul mare în timpul utilizării.

Specificații cheie SIGMA 35mm F1.4 DG DN Art :

•Construcția obiectivului: 11 grupuri, 15 elemente (1 FLD, 1 ELD, 2 SLD și 2 lentile asferice)

•Unghi de cuprindere: 63,4 °

•Numărul lamelor diafragmei: 11 (diafragmă rotunjită)

•Diafragmă minimă: F16

•Distanță minimă de focalizare: 30 cm

•Raport maxim de mărire: 1: 5.4

•Dimensiunea filtrului: 67 mm

•Structură rezistentă la praf și stropire

•Parasolar tip petală cu buton

•Compatibil cu SIGMA USB DOCK UD-11 (vândut separat numai pentru L-Mount)

•Dimensiuni (diametru maxim × lungime): 75,5 mm × 109,5 mm

•Greutate: 645 g

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Preț
Obiectivul SIGMA 35mm F1.4 DG DN | Art este disponibil pentru montura Sony E și Panasonic L-Mount la un preț de 4.200 lei.

Pentru preț actualizat poți să verifici și aici sau aici

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.