Simfonii de vara 2017 – grupul coral Lyris

De câteva săptămâni în parcul Colțea din București se desfășoară a VIII-a ediție a festivalului de muzică clasică Simfonii de vară. În seara când am trecut eu prin zonă pe scenă se afla grupul coral Lyris, dirijor Luminița Guțanu.

poza grupul coral Lyris dirijor Luminița Guțanu simfonii de vara 2017
Simfonii de Vara – grupul coral Lyris

poze festival muzica clasica simfonii de vara 2017 bucuresti parcul coltea
Simfonii de vara 2017 – Bucuresti, parcul Coltea

Din câte am înțeles eu grupul Lyris a fost invitat să cânte în, Coreea de Sud, în Belgia și Japonia, dar au nevoie de finanțare pentru deplasări. Așa că dacă aveți posibilitatea să sponsorizați un act de cultură (în cazul firmelor există și posibilitatea unor deduceri fiscale) nu ezitați să luați legătura cu cei din grupul Lyris.

Simfoniile de vară se va desfășura în fiecare sâmbătă și duminică până pe 30 septembrie, precum și pe 15 august, între orele 19.30-21.00 în parcul Colțea, zona pieții Universității (harta Goole Maps).

fotografii grupul coral Lyris Simfonii de Vara Bucuresti parcul Coltea
Lyris – festivalul de muzica clasica Simfonii de Vara

poze foto grupul coral Lyris Simfonii de Vara Bucuresti parcul Coltea
grup coral Lyris

Festivalul de muzică clasică ‘Simfonii de vară’ a fost inițiat de Primăria Sectorului 3 urmând un concept de eveniment cu o lungă tradiție în marile metropole ale lumii.

Accesul publicului la acest #SimfoniiDeVara din #ParculColtea este liber. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice. Pentru informații legate de program vizitatți pagina de facebook evenimentesector3

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.