Simulator pentru obiectivele Fujifilm montura X

Fujifilm a realizat un site interactiv unde puteti “testa virtual” mai mult obiective pentru montura X. Practic a fost fotografiata aceeasi scena cu mai multe obiective dedicate monturii X, ceea ce ne permite sa ne formam o idee cam ce poate oferi obiectivele Fujifilm X.

obiective montura fuji x
Obiective Fujifilm X

Din cite am inteles, din scurtul film BTS (Behind The Scene) prezentat pe site, fotografiile au fost realizate cu mirrorless-ul Fuji X-T1 montat pe un trepied.
Obiectivele au fost montate pe rind la acel X-T1 si a fost realizata cite o poza (pe podul Skeppsholmen din Stockholm, Suedia) pentru fiecare diafragma si pentru fiecare distanta focala (obiectivele zoom au fost impartite in 3-4 lungimi focale).

simulator obiectiv fuji xc 50-230mm
simulator obiective fuji x

Ca tot am discutat putin despre stabilizare optica a imaginii, acolo unde a fost cazul stabilizare imaginii a fost dezactivata, deoarece a fost folosit un trepied.
Daca doriti sa verificati si voi rezultatele obtinute cu cele 14 obiectivele Fujifilm montura X intrati pe site-ul oficial:

fujifilmxmount.com/comparison/en

Site-ul amintit ofera posibilitatea salvarii imaginilor realizate in acel Lightbox si astfel puteti oberva diferentele sau asemanarile dintre obiectivele Fujifilm dedicate monturii X.

lightbox fuji
lightbox

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

4 thoughts on “Simulator pentru obiectivele Fujifilm montura X”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.