Sony a lansat consolele PS4 Pro si PS4 SLIM, alaturi de o noua gama de accesorii

Sony Interactive Entertainment (SIE) a lansat noul PlayStation®4 Pro (PS4®Pro) (CUH-7000 series) care oferă experiențe de gaming mai bune printr-o capacitate sporită de procesare grafică și suport pentru imagini 4K.

poza consola Sony PlayStation 4
Sony PlayStation 4

Consola PS4 Pro va fi disponibilă pe 10 noiembrie, 2016 în Japonia, America de Nord și Europa cu un preț recomandat de distribuitor (MSRP) de 44,980 yeni, 399$ USD și 349£. Este prima dată în istoria PlayStation® când un model mai performant este lansat la mijlocul ciclului de viață al sistemelor existente.

Prin îmbunătățirea performanței și a capacității sistemului, inclusiv CPU și GPU, PS4 Pro le permite dezvoltatorilor să ofere grafică mult mai detaliată și cu o precizie vizuală fără precedent. Utilizatorii cu televizoare 4K vor putea să se bucure de toate titlurile PS4 la o calitate superioară, cum ar fi rezoluție 4K și mai multe carde stabile pe secundă. În plus, PS4 Pro suportă redare video 4K pentru a furniza servicii de streaming 4K cum ar fi Netflix și YouTube.

Mai mult decât atât, toate sistemele PS4 vor suporta tehnologia de imagine HDR, care reproduce luminozitatea și întunericul într-o formă care permite o gamă mult mai largă de nunațe. Utilizatorii care au televizoare compatibile HDR vor putea să se bucure de jocuri cu elemente vizuale mult mai realiste, cu culori mai vii și mai apropiate de imaginile pe care le vedem cu ochiul liber.

poza consola Sony PS4 Pro
Sony PS4 Pro

PS4 Pro va avea în plus la exterior un port USB situat în spate, pe lângă cele două din față deja existente, pentru conectarea accesoriilor, inclusiv a sistemului de realitate virtuală PlayStation VR.

Capacitatea hard disk-ului a fost mărită la 1TB pentru a stoca mai multe jocuri și conținut.

Toate titlurile PS4, inclusiv cele existente și cele care vor fi lansate, rulează pe toate sistemele PS4, inclusiv PS4 Pro. De asemenea, toate sistemele PS4 au același soft și se află în aceeași comunitate online pentru multiplayer și servicii de rețea.

Pe lângă sistemul PS4 Pro, Sony Interactive Entertainment a lansat și noul system PlayStation 4 Slim (PS4™) (CUH-2000 series) și noua serie de accesorii ce include un nou controller wireless (DUALSHOCK®4), o nouă cameră PlayStation și un stand vertical proiectat special pentru noile sisteme PS4 slim și PS4 Pro. Toate acestea vor fi disponibile începând cu data de 16 septembrie în Japonia, America de Nord și Europa. De asemenea, în această iarnă, vor fi lansate și noile căști wireless Platinum Wireless Headset.

Sony PlayStation4 Pro (PS4Pro - CUH-7000)
Sony PlayStation4 Pro (PS4Pro – CUH-7000)

Noua arhitectură internă a sistemului PS4 Slim (CUH-2000) a fost redusă cu 30% în comparație cu modelele precedente, iar greutatea a fost redusă cu 25% în comparație cu primul model (CUH-1000) și și 16% față de actualul model (CUH-1200). De asemenea, noul model slim consumă cu 34% respectiv 28% mai puțină energie decât modelele precedente. Prețul recomandat de producător (MSRP) va fi de 29,980 yeni, 299$ USD, 299€ și 259£.

cel.ro

Noul controller wireless PS4 (DUALSHOCK®4) (CUH-ZCT2) are acum indicator luminos și pe touchpad, care emite o linie de culoare la fel ca cea din spate, pentru a oferi informații vizuale, precum ce personaj controlează sau câtă viață a mai rămas.

poza controller wireless PS4 DUALSHOCK 4 (CUH-ZCT2)
controller wireless PS4 DUALSHOCK 4 (CUH-ZCT2)

Noul controller se poate conecta prin USB, pe lângă conexiunea wireless prin Bluetooth.

poza sony controller wireless PS4 (DUALSHOCK 4 -CUH-ZCT2)
controller wireless PS4 (DUALSHOCK 4 -CUH-ZCT2)

Noul controller wireless DUALSHOCK 4 va avea prețul recomandat de produător (MSRP) de 5,980 yeni, 59$ USD, 59€ și 54£.

Noul design al camerei PlayStation (PS Camera) (CUH-ZEY2) moștenește toate caracteristicile actualului modelul, inclusiv suport pentru PlayStation VR (PS VR) și are o nouă formă cilindrică.

poza camera PlayStation - PS Camera (CUH-ZEY2)
camera PlayStation – PS Camera (CUH-ZEY2)
poza camera ps4 CUH-ZEY2
camera PS4 CUH-ZEY2

Noua cameră include un picior adjustabil ce permite reglarea unghiului de vizualizare. Prețul recomandat de producător (MSRP) va fi de 5,980 yeni, 59$ USD, 59€ și 54£.

Standul vertical (CUH-ZST2) este conceput special pentru noile modele PS4 Slim și PS Pro. Noul stand a fost construit cu materiale translucide pentru a reprezenta “umbra” sistemului atunci când acesta este pus în poziție verticală.

poza  sony standul vertical (CUH-ZST2)
stand vertical (CUH-ZST2)
poza sony Stand vertical CUH-ZST2
Standul vertical CUH-ZST2

Standul va fi disponibil la prețul recomandat de producător (MSRP) de 2,280 yeni, 24$ USD, 19€ și 16£.

Căștile wireless (Platinum Wireless Headset), vor fi disponibile la prețul recomandat de producător MSRP de 18,000 yeni, 159$ USD, 179€ și 129£.

poza Platinum Wireless Headset casti wireless Sony PS 4
Platinum Wireless Headset casti wireless Sony PS 4
poza casti wireless ps4 Platinum Wireless Headset
Platinum Wireless Headset

Acestea sunt construite din materiale premium pentru confort sporit și experiență audio captivantă.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.