Sony A7 III primeste un nou firmware

Recent lansat pe piață, aparatul foto mirrorless Sony A7 III, primește o nouă versiune firmware.

poza aparat foto mirrorless full-frame Sony A7 III
mirrorless senzor full-frame Sony A7 III

Noua versiune firmware, 1.01, pentru Sony Alpha 7 III :

– rezolvă problema pâlpâirii culorilor unor pixeli din partea de jos a ecranului, când se folosesc unele obiective atunci când se filmează XAVC S 4K (PAL 25p)
– îmbunătățește stabilitatea generală de funcționare a camerei foto
– remediază lipsa controlului touchscreen în unele rare imprejurări

photosetup.ro

Mirrorless-ul Sony α (Alpha)7 III încorporează noul senzor de imagine Exmor R CMOS de 24.2MP, cu iluminare din spate, ce oferă o sensibilitate crescută și un interval dinamic extins, de 15 trepte de expunere la sensibilități scăzute. Noul model full-frame poate de asemenea să salveze imagini în format RAW de 14 biți, inclusiv în modurile de fotografiere în rafală și declanșare silențioasă și este dotat cu un sistem de stabilizare optică pe cinci axe, ceea ce permite timpi de expunere cu până la 5 trepte de expunere mai lungi.

sistem autofocus puncte detectie Sony A7 III
puncte focus – Sony A7 III

Noua cameră mirrorless Sony A7 III are 425 de puncte de focalizare cu detecție de contrast care lucrează împreună cu cele 693 de puncte ale sistemului AF de detecție de fază în planul focal pe care l-a împrumutat de la renumitul model α (Alpha)9 (prezentat în acest post) . Acest sistem inovator pentru autofocus acoperă aproximativ 93% din cadru și asigură focalizare stabilă și urmărirea celor mai dificil de fotografiat subiecte.

Vă recomand să vedeți: Sony A7 III – aparatul foto mirrorless full-frame lansat oficial in Romania

Înregistrarea video se face la o rezoluție 4K, scalată de la o secțiune 6K a senzorului. Mai mult, atât S-Log2 și S-Log3 sunt disponibile pentru o flexibilitate mai mare la corecțiile de culoare, împreună cu opțiunea Zebra, asistența Gamma Display și înregistrarea proxy. Camera poate, de asemenea, să înregistreze Full HD la 120 de cadre pe secundă până la 100 Mbps, permițând imaginilor surprinse să fie verificate și editate în fișiere video de mișcare slow motion 4x și 5x, în rezoluție Full HD cu urmărirea autofocusului (AF Tracking).

Sony A7 III este disponibil în România la prețul de aproximativ 10400Lei pentru varianta body și aproximativ 11500 Lei în kit cu obiectivul Sony SEL 28-70mm f/3.5-5.6 OSS (SEL2870).
Pentru produsele cumpărate până la 31 Mai 2018, clienții primesc încă 3 ani de garanție extinsă, pe lângă perioada de garanție standard de 2 ani.

Nouă versiune firmware 1.01 pentru Sony Alpha 7 III (ILCE-7M3) poate fi descărcată de pe pagina:
https://esupport.sony.com/US/p/swu-download.pl?mdl=ILCE7M3&upd_id=11462&os_group_id=29

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

f64.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.