Sony Action Cam pentru sporturi extreme şi filmări de acţiune

Filmează momente memorabile pe pârtia de schi cu Sony Action Cam

camera video sony action cam
Sony Action Cam

Cameră ultracompactă Full HD de la Sony pentru sporturi extreme şi filmări de acţiune:

– Fotografiere şi filmare în zăpadă sau la maxim 60 m sub apă cu ajutorul carcasei rezistente la apă
– Cameră Full HD ultra-compactă şi uşor de transportat
– Obiectiv Carl Zeiss® cu unghi de 170°
– Imagini cu o calitate foarte ridicată chiar şi în condiţii de iluminare scăzută cu senzorul de imagine Exmor R™ CMOS
– Stabilizator de imagine SteadyShot™ pentru imagini clare
– Două tipuri de moduri de înregistrare HD slow-motion (4x/2x) pentru o acţiune mai dramatică
– Controlul camerei cu ajutorul smartphone-ului sau transferul înregistrărilor pe smartphone prin Wi-Fi
– 3 accesorii incluse in pachet: carcasa subacvatică, montură pentru suprafeţe drepte, montură pentru suprafeţe curbe

Filmezi cele mai frumoase coborâri pe pârtia de schi cu noua cameră HDR-AS15 Action Cam, cu o greutate de doar 90 grame, care înregistrează Full HD cu detalii bogate. Datorită carcasei rezistente la apă şi a sistemului special de prindere care se potriveşte atât suprafeţelor plate cât şi celor curbate, Sony Action Cam devine gadgetul ideal pentru filmarea vacanţelor pe pârtie.

După apăsarea butonului de pornire, camera începe să înregistreze în stil „Hands-Free”, fără să necesite cât de puţin supravegherea din partea utilizatorului.

Senzorul de imagine Exmor R CMOS permite înregistrarea de clipuri video clare, cu zgomot de imagine redus în aproape orice condiţii, chiar şi cele cu iluminare scăzută.

camera video pentru parasutism
parasutism

Obiectivul de calitate Carl Zeiss® Tessar® are o deschidere de 170° pentru a surprinde aproape toate împrejurimile – de la pârtiile de ski, la potecile de munte. Stabilizatorul de imagine SteadyShot asigura imagini clare şi stabile indiferent de condiţiile de filmare.

Camera dispune de cinci moduri de înregistrare, de la Full HD 30p la VGA pentru momente în care este necesară o înregistrare îndelungată. Cele două moduri de slow-motion (4x şi 2x) permit analiza în detaliu a unei lovituri de golf sau a unei cascadorii BMX.

Sony Action Cam poate fi montată cu uşurinţă pe ghidonul biciletei, dar şi pe placa de surf sau snowboard, putând fi utilizată chiar şi la adâncimi de 60 m. Accesoriile disponibile odată cu lansarea includ montura pentru ghidon, banderola şi o montură pentru cap rezistentă la apă – permit pasionaţilor de călătorii pe munte, cicliştilor, surferilor şi împătimiţilor de sporturi marine să păstreze mai uşor amintirile digitale ale celor mai antrenante momente. De asemenea utilizatorii pot achizitiona un adaptor flexibil ce ofera mai multe unghiuri de vizualizare în sus şi jos, dispozitivul de prindere pentru mână cu ecran LCD care permite monitorizarea filmărilor, folie anti-ceaţă pentru a stopa condensul, montură adezivă, carcasă rezistentă la apă şi capace pentru diverse condiţii de filmare.

Stick-urile de memorie disponibile pe cameră sunt Memory Stick Micro™ (M2) şi Micro SD/SDHC (clasa 4 şi cele superioare).

Până la finalul lunii martie, pasionaţii de sporturi de iarnă pot testa Sony Action Cam pe mai multe pârtii din România la standurile Sony amplasate la baza pârtiilor.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.