Sony AF8 4K OLED BRAVIA si XF9 noile televizoare lansate la CES 2018

Noua serie 4K OLED BRAVIA AF8 vine echipată cu un procesor de imagine HD 4K X1 Extreme, împreună cu tehnologia unică Sony Acoustic Surface, utilizată în seria A1 de anul trecut, care asigură un afisaj al imaginilor în culori vibrante și permite transmiterea sunetului direct de pe ecranul televizorului.

poza televizor sony AF8 oled 4k ces 2018
Sony AF8 – tv olde 4K

Produsul completează gama de televizoare 4K OLED BRAVIA cu un nou design care permite poziționarea AF8 într-o varietate mai largă de locații. Oferă o integrare perfectă, imersivă a imaginii și a sunetului, specifică Sony.

Seria XF90 de televizoare LCD BRAVIA 4K vine cu procesorul de imagine X1 Extreme. Prin noua tehnologie X-Motion Clarity, imaginile în mișcare sunt controlate precis, pentru a minimiza efectul de blur și pentru a acorda un plus de claritate scenelor de acțiune. Cu o dimensiune a ecranului de până la 75 de inci1, utilizatorii se pot bucura de acțiunea rapidă a unui film sau a conținutului sportiv în imagini mai clare, de înaltă calitate, pe un ecran de mari dimensiuni.

poza televizor sony xf90 lcd bravia 4k
Seria XF90 de televizoare LCD BRAVIA 4K

De asemenea, va fi prezentat un prototip al procesorului de imagine de ultimă generație X1 Ultimate. Acesta are o putere de procesare în timp real de două ori mai mare față de actualul X1 Extreme. Prin prezentarea celor mai bune panouri de afișare LCD și OLED, acesta urmărește obținerea celui mai înalt nivel de calitate a imaginii din istoria BRAVIA. În cadrul evenimentului va fi prezentat un ecran cu afișaj 8K cu X1 Ultimate. Alături de tehnologia unică backlight Sony, demo-ul de prototipuri de afișaj 8K demonstrează procesarea în timp real a conținutului 8K HDR, precum și o luminozitate maximă de 10.000 niți, cea mai mare în formatul HDR.

Sony HT-ZF9 și HT-XF9000 sunt bare de sunet subțiri care se potrivesc perfect alături de BRAVIA. Ambele bare de sunet sunt compatibile cu Dolby Atmos și DTS: X, cele mai noi formate audio. Echipate cu tehnologia Sony Vertical Surround Engine, difuzoarele frontale ale fiecarui model pot produce sunet acustic tridimensional. HT-ZF9 este prima bară de sunet de 3.1 canale din lume care suportă Dolby Atmos2.

poza foto bara sunte sony HT-ZF9
Sony HT-ZF9 bara sunet

Prin asocierea celor două bare de sunet cu seria AF8 compatibilă cu Dolby Vision3 și cu seria XF90, precum și cu playerul Blu-Ray UBP-X700 4KUltra HD, se va obține o experiență cu adevărat imersivă care îmbină calitatea imaginii 4K HDR cu cel mai nou format audio.

anunt terenuri vanzare valea doftanei prahova

Mai mult, setul de căști stereo wireless WF-SP700N oferă o calitate de neegalat a sunetului pentru un stil de viață activ, cu funcțiile4 de eliminare a zgomotului de fundal și rezistență la stropire (IPX4)5, caracteristici întâlnite în premieră la o pereche de căști cu adevărat wireless.

poza foto sony WF-SP700N casti wireless
Sony WF-SP700N – casti stereo wirless

Utilizatorii își pot dedica acum atenția exercițiilor sportive, bucurându-se de muzica preferată fără ca zgomotul exterior, transpirația sau vremea ploioasă să devină impedimente. Modul Sunet Ambiental le permite utilizatorilor să audă sunetul extern în timpul unui antrenament și să asculte, în același timp, muzică. În plus, setul WI-SP600N a fost anunțat drept un produs centrat pe activitatea sportivă în categoria căștilor wireless cu bandă discretă în spatele gâtului.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

photosetup.ro

A fost anunțată, de asemenea, creșterea numărului de dispozitive compatibile cu asistentul vocal. Sony intenționează să adauge compatibilitatea Asistentului Google6 la seria de căști cu funcția de anulare a zgomotului 1000X anunțată anul trecut, precum și la noile modele WF-SP700N și WI-SP600. Prin extinderea gamei de dispozitive compatibile, se urmărește ca Asistentul Google să le ofere utilizatorilor funcții inteligente, utile în viața de zi cu zi.

1: Dimensiunea manipulării variază în funcție de regiune.

2: Începând cu 8 ianuarie 2018, potrivit studiului realizat de Sony Corporation.

3: Dolby Vision va fi disponibil prin intermediul unei viitoare actualizări a firmware-ului.

4: Începând cu data de 8 ianuarie 2018, potrivit studiului realizat de Sony Corporation, în privința căștilor cu adevărat fără fir cu o clasă IPX4 sau mai mare

5: Nivelul de protecție impermeabil JIS IPX 4 indică faptul că stropirea cu apă din orice direcție nu trebuie să ar trebui să aibă efecte nocive

6: Compatibilitatea va fi adăugată prin actualizări de software individuale pentru 1000X seriesWH-H900N h.ear pe 2 ™ fără fir NC (în prezent disponibil pentru cumpărare), WF-SP700N, WI-SP600N și noul WH-CH700N.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.