Sony extinde capabilitatile SDK-ului pentru controlul de la distanta al camerelor foto, dedicat developerilor third-party

Sony anunță astăzi o versiune actualizată 1.01 pentru SDK-ul (Software Development Kit) dedicat camerelor foto, extinzând astfel și mai mult funcționalitatea și versatilitatea acestuia pentru dezvoltatori și integratori.

Imaging Edge software sony aparate foto telefoane sdk
Imaging Edge – software Sony

Noua versiune 1.01 le permite clienților comerciali adăugarea sistemului de operare Linux și a noilor funcții de control de la distanță pentru camerele foto

Sony, lider pe piața camerelor full-frame și mirrorless, a lansat SDK-ul din luna februarie a acestui an, pe baza interesului mare față de gama de camere foto manifestat de clienții comerciali, continuând să extindă soluția în permanență.

Noua versiune SDK 1.01 permite o funcționalitate sporită alături de aplicațiile profesionale de drone, datorită adăugării compatibilității Linux[i].

Citește și: Sony A6600 review – mirrorless-ul versatil potrivit pentru fotografii si videografii exigenti

În plus, noul software va îmbunătăți capabilitățile de control de la distanță a setărilor camerei. Printre noile funcționalități, ofertante pentru fluxul de lucru specific al unei game largi de industrii profesionale și comerciale, inclusiv securitate, divertisment, dar și multe altele se numără:

•Abilitatea de a controla modul Focus Magnifier
•Utilizarea extinsă a setării Focus Area în timp ce este activă funcția AF Area Position[ii]
•Ajustarea zoom-ului prin intermediul funcțiilor Zoom Type Status, Zoom Scale și Zoom Bar Information
•Personalizarea detaliată a balansului de alb (White Balance – WB), inclusiv: Custom WB, Auto WB (AWB) Lock, Biaxial Fine Tuning și Picture Effect.
•Controlul formatului Media, al blițului și al intervalului de fotografiere
•Rată de cadre și format de fișiere ajustabile, pentru filmări

„Vocea clienților noștri este esențială pentru fiecare aspect al activității noastre dedicate imaginii, iar în urma reacțiilor fenomenale pe care le-am primit după lansarea SDK în original, ne dorim să continuăm să introducem funcționalități pe care clienții și le doresc”, a spus Yasuo Baba, Professional Business Marketing Director, Digital Imaging, Sony Europe. „Vom continua să îmbunătățim SDK-ul propriu pentru a satisfice cerințele tot mai mari ale clienților noștri comerciali dintr-o gamă variată de industrii, permițându-le urmă să capteze imagini, să facă măsurători și să creeze în moduri în care nu au putut să o facă până acum.”

f64.ro

Mike Dewhirst, CEO al Evolve Dynamics, companie britanică de inginerie specializată în sisteme UAV/RPAS (drone) și software utilizat de echipele de poliție, căutare și salvare, dar și de luptătorii speciali și armată, a declarat: „Posibilitatea de a valorifica rezoluția fantastică a a7R IV oferă o multitudine de noi oportunități, atât pentru produsele noastre, cât și pentru clienții noștri, în special când sunt utilizate în domeniul securității și siguranței. Ne concentrăm pe furnizarea celor mai bune produse posibile pentru clienți precum Poliția din Marea Britanie, iar datorită noului Sony SDK 1.01, vom reduce timpul de dezvoltare cu cel puțin o treime, ceea ce ne permite să aducem pe piață produse mai puternice într-un timp mai scurt, – ajutând clienții să își atingă obiectivele mai bine, mai rapid și mai sigur.”

Versiunea SDK 1.01 este acum disponibilă și poate fi descărcată de aici.

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

[i] Noua versiune SDK 1.01 este compatibilă cu Linux pe 64 de biți (ARMv8) și va deveni compatibilă și cu Linux pe 32 de biți (ARMv7) în această vară. SDK este compatibil și cu sistemele de operare Windows 8.1 / 10

[ii] Fără Tracking Autofocus

* Mărcile comerciale și mărcile comerciale înregistrate sunt propietatea respectivilor proprietari.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.