Sony FE 20mm F1.8 G noul obiectiv fix superangular

Completând gama extinsă de obiective Full Frame cu montură E native, Sony lansează astăzi un nou obiectiv din seria G LensTM, noul obiectiv FE 20mm F1.8 G (SEL20F18G).

Sony FE 20mm F1.8 G poza obiectiv fix performant montura e
Sony FE 20mm F1.8 G

Oferind rezoluția excelentă a obiectivelor G și efectul bokeh, modelul FE 20mm F1.8 G este un obiectiv fix compact și ușor, superangular cu deschidere mare a diafragmei – cel mai larg obiectiv prime full-frame din seria celor cu montură E – ceea ce le oferă utilizatorilor de aparatură full-frame Sony mai multă libertate pentru a fotografia peisaje uimitoare în condiții dificile de realizare, imagini ale cerului înstelat sau filmări impresionante.

poza obiectiv mirrorless Sony FE 20mm F1.8 G SEL20F18G
Sony SEL20F18G

Designul inteligent al obiectivelor folosește două elemente AA (asferice avansate), trei elemente din sticlă ED (dispersie foarte scăzută) pentru suprimarea eficientă a aberațiilor cromatice și livrarea unei calități ridicate a imaginii dintr-un colț în altul al cadrului, chiar și la deschiderea maximă F1.8.

poza aparat foto mirrorless obiectiv sony SEL20F18G
Sony SEL20F18G

Modelul SEL20F18G are o performanță excelentă în ceea ce privește cadrele de prim-plan, cu o distanță focală minimă de 0,19 metri (mărire maximă: 0,2 ori) și oferă un efect bokeh frumos.

mirrorless senzor full frame sony 7 mk 3
Sony ILCE 7M3

Designul compact și versatilitatea modelului FE 20mm F1.8 G îl fac alegerea perfectă pentru toți fotografii și videografii. Cu o greutate de doar 373 de grame și o dimensiune redusă, acesta este cu adevărat mobil atunci când este utilizat alături de body-uri compacte cu montură E, ca parte a unui sistem bine echilibrat, ideal pentru utilizarea în combinație cu gimbaluri sau grip-uri.

Citește și: Test Sony A7 III – un mirrorless alternativa la DSLR full-frame

În plus, utilizarea a două Motoare Liniare XD (dinamică extremă) oferă o autofocalizare rapidă, precisă și silențioasă atât pentru imortalizarea de imagini statice, cât și pentru înregistrarea video.

poza aparat foto mirrorless obiectiv sony FE 20mm F1.8 G SEL20F18G
Sony SEL20F18G

Proiectat pentru a fi rezistent la praf și umezeală[i] și având un element frontal cu acoperire de fluorină, FE 20mm F1.8 G este extrem de fiabil și ușor de utilizat. Acesta oferă un buton focus hold (de menținere a focalizării), care poate fi personalizat, și un inel ce permite controlul intuitiv al deschiderii diafragmei, dotat cu un buton ce permite activarea sau dezactivarea clic-urilor de reglaj.

De asemenea, acesta este compatibil cu o varietate de filtre de 67 mm pentru un control creativ suplimentar.

f64.ro

„Unul dintre pilonii cheie ai strategiei noastre pentru dezvoltarea gamei de obiective este să ascultăm ce își doresc clienții, iar o mare parte dintre fotografii de peisaje care folosesc sistemul nostru cu montură E au solicitat un obiectiv fix rapid, cu deschidere mare a diafragmei, care să fie în același timp extrem de ușor și versatil”, a declarat Yann Salmon Legagneur, Director de Product Marketing, Digital Imaging, Sony Europe.

Citește și: Test cu obiectivul Sony Sonnar T* FE 35mm F2.8 ZA

„Credem că noul SEL20F18G reușește să îmbine în mod eficient calitatea imaginii, portabilitatea, performanțele AF superbe și prețul. Fiind potrivit pentru înregistrare video atât pe aparate full-frame, cât și pe cele APS-C, acest model constituie o completare importantă la gama noastră de obiective”.

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Preț și disponibilitate

Modelul FE 20mm F1.8 G va fi disponibil în România începând din Martie 2020, la un preț de aproximativ 5200 de lei. Pentru preț actualizat verifică la f64photosetupemag

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

[i] Nu este garantată rezistența 100% la praf și umezeală

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.