Sony SL-E – noua serie de SSD-uri externe compacte

Sony își extinde portofoliul de dispozitive Solid-State Drive (SSD) externe cu o nouă serie vârf de gamă SL-E. Noul model este un SSD extern de mare capacitate, suficient de mic cât să încapă în buzunar, dar suficient de puternic pentru transfer sigur și de mare viteză a datelor.

Sony SL-E poza ssd extern compact
Sony SL-E -SSD extern

Conceput pentru a răspunde nevoilor unor profesioniști precum arhitecți, ingineri și cercertători, dispozitivul extern solid-state drive este mai mic decât un card bancar, așa că poate fi transportat oriunde și oferă capacități de stocare de până la 9560 GB care pot păstra toate fișierele importante la îndemână.

Sony SL-E poza ssd extern compact
SSD extern – Sony SL-E

Compatibil cu o gamă largă de dispozitive

SSD-ul este echipat cu porturi compacte și reversibile USB Type-C pentru conexiune cu cele mai noi device-uri mobile, dar și cu port standard-A. Echiparea cu ambele tipuri de porturi asigură compatibilitatea cu o gamă largă de dispozitive, inclusiv Mac și PC-uri cu Windows, dar și smartphone-uri și tablete Android.

Vă recomand să citiți: Recomandari: solutii stocare imagini foto-video

Ideal pentru fotografie profesionistă

Drive-ul SL-E este o soluție excelentă pentru profesioniștii din domeniul fotografiei digitale. Interfața USB 3.1 Gen 2 oferă o conexiune de capacitate mare, ultra-rapidă pentru PC, ceea ce transformă dispozitivul în partenerul perfect pentru cei care au nevoie de tethering de înaltă performanță pentru fotografierea cu camere precum noul Sony α7 III.
Viteza de transfer de date de până la 540 MB/s (citire) și 520 MB/s (scriere) e recomandată pentru backup rapid, verificare și retuș de imagini. Aceste lucruri fac din dispozitiv unul durabil care este foarte util pentru ședințele foto sau pentru profesioniștii care au nevoie să stocheze și să trasporte ușor un volum mare de date la care să aibă acces rapid.

Sony SL-E 480 GB SSD extern poza pachet ambalaj
480 GB – Sony SL-E – SSD extern

Siguranța datelor

Sony SL-E folosește memorie flash, fără componente mobile în interior, ceea ce îmbunătățește rezistența la șocuri și reduce șansele de apariție a defectelor mecanice și pericolul pierderii datelor. SL-E încorporează, de asemenea, software-ul ENC DataVault Lite care oferă securitate completă pentru fișiere.

perfect-tour.ro

Gama E include elemente utile ca suprafața vălurită pentru o aderență mai bună și LED de acces, ușor de observat.

Sony SL-E 960GB SSD extern pachet poza
960GB – Sony SL-E

Sony SL-E cu capacitate de 240 GB va costa aproximativ 800lei și va fi disponibil începând cu luna mai 2018.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Sony SL-E cu capacitate de stocare de 480 GB va costa aproximativ 1100lei și va fi disponibil începând cu luna mai 2018.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Modelul cu capacitate de stocare de 960 GB va costa aproximativ 2250lei și va fi disponibil începând cu luna mai 2018.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.