Sony Xperia la CES 2013

Sony prezintă noul vârf de gamă Xperia Z, care va transforma experienţa de utilizare a unui smartphone prin noi tehnologii de imagine şi primul senzor din lume cu HDR.

Sony Xperia-Z smartphone
Sony Xperia-Z

Modelul dispune de noul ecran “Reality Display” Full HD 1080p de 5” şi de procesorul de imagine BRAVIA Engine 2 pentru imagini clare şi realiste. De asemenea, Xperia Z este dotat cu procesorul quad-core Snapdragon™ S4 Pro pentru multitasking, o cameră de 13 mp şi conectivitate 4G LTE pentru a accesa rapid conţinut de divertisment.

Modelul Xperia Z împrumută performanţele recunoscute ale camerelor digitale Sony şi beneficiază de senzorul de imagine Exmor RS, primul senzor din lume cu HDR (High Dynamic Range) pentru smartphone-uri. Cu ajutorul acestuia utilizatorii pot înregistra clipuri video şi surprinde fotografii memorabile, chiar şi în condiţii de iluminare scăzută.

Noul mod STAMINA al bateriei permite o durată de funcţionare de cel puţin patru ori mai mare decât a altor modele. Aplicaţiile Sony “WALKMAN”, “Album” şi “Movies” oferă utilizatorilor posibilitatea de a căuta, distribui şi accesa în mod intuitiv conţinutul online.

Mai mult, noul telefon este rezistent la praf şi rezistă în apă la o adâncime de un metru până la 30 de minute.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.