Sony ZV-1 poate functiona ca webcam fara ajutorul programelor suplimantare

Sony a anunțat pentru prima dată în iunie 2020 că aparatul foto Sony ZV-1 va putea în curând să funcționeze ca o webcam USB. Două luni mai târziu, au adăugat suport nu numai pentru ZV-1, ci și pentru alte 34 de camere Sony.

wind screen microphone webcam
Sony zv-1 wind screen

Acum, însă, o nouă actualizare de firmware vă permite să utilizați aparatul foto ZV-1 ca o cameră web USB fără niciun alt software.

Noua actualizare firmware va permite să vă conectați camera ZV-1 la portul USB al computerului și va fi detectat ca dispozitiv de captare video la fel ca orice altă cameră web, permițându-vă să o utilizați în mod nativ în aplicații precum OBS, Skype, Zoom sau orice aplicație de folosește o cameră web. Aceasta înseamnă că nu va mai trebui să utilizați software-ul Imaging Edge Webcam

poza mini trepied wireless Sony GP-VPT2BT aparat foto compact mirrorless
Sony ZV-1 si Sony GP-VPT2BT

Din câte am înțeles această actualizarea a firmware-ului nu face nimic camerei foto ZV-1 (review), cu excepția adăugării funcției webcam USB și „Îmbunătățește stabilitatea generală și performanța camerei”.

Citește și: Sfaturi pentru a arata mai bine la urmatoarea videoconferinta

Totuși, despre funcția webcam USB, Sony spune că, pe lângă conectarea prin USB la un PC sau Mac, permite conectarea directă la smartphone-urile Sony Xperia. Cel puțin, vă permite să vă conectați la smartphone-urile Xperia 1 II și Xperia 5 II care au fost actualizate la Android 11 – data de lansare pentru care variază între regiuni. Nu există încă un cuvânt despre compatibilitatea cu alte smartphone-uri Android.

f64.ro

Puteți descărca actualizarea firmware-ului de pe site-ul Sony, unde găsiți și instrucțiuni complete despre cum să instalați noul firmware.
Versiunea 2.00 este disponibil pentru Windows 8.1 și Windows 10, precum și pentru macOS 10.13-10.15 – dar nu are suport pentru Big Sur.

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Abonează-te la blog. Aș vrea să îți pot trimite notificări de câte ori public un articol. Îți mulțumesc pentru abonare!

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.