Stiai ca o curte frumoasa are parte de un mobilier de gradina pe masura?

Oricine locuieste la casa si are o gradina, va dori automat si mobilier gradina care sa infrumuseteze si sa ofere confort, mai ales in serile racoroase de vara. Mobilierul de gradina este de mai multe tipuri, poate fi fabricat dintr-o varietate de materiale si difera in pret si dimensiuni.

mobilier gradina curte recomandari
mobilier de gradina pentru curte frumoasa

Un set de gradina poate fi o investitie importanta, de aceea este bine sa te asiguri ca faci alegerea corecta atunci cand decizi ce mobilier de gradina sa achizitionezi.
Iata doar cateva din lucrurile la care trebuie sa te gandesti inainte de a lua o decizie: cat de usor este sa cureti si sa mentii mobilierul, ce stil sa alegi, ce spatiu ai la dispozitie, etc.

– Gandeste-te cand si pentru ce vrei sa folosesti mobilierul de gradina.

Vrei sa iei masa pe balcon sau pe terasa, in aer liber? Sau mai degraba vrei sa stai confortabil pe un scaun de gradina si sa citesti o carte? Daca prima varianta este optiunea ta, atunci un set de tip bistro sau un set de gradina cu masa si scaune de exterior reprezinta o alegere potrivita. Daca, in schimb, vrei sa te relaxezi afara, eventual intins intr-o pozitie cat mai confortabila, alege un set lounge sau un sezlong.
Este foarte important pentru cumparator sa decida ce va face cu un set de mobilier pentru gradina, deoarece astfel cumparatorul va beneficia de aceasta investitie la maxim!

– Atunci cand alegi mobilierul, nu te gandi numai la design si la marime.
Trebuie sa iei in considerare si materialul din care este realizat. In functie de acesta, mobilierul va avea nevoie de mai multa ingrijire sau nu va avea deloc nevoie de mentenanta. Mobilierul din lemn artificial sau aluminiu, de exemplu, nu are nevoie de ingrijire si poate fi lasat afara chiar si iarna. Este usor de curatat cu apa si sapun, nu are greutate mare si poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul. Mobilierul de exterior din lemn masiv, pe de alta parte, este greu, solid, frumos, dar are nevoie de tratament cu ulei care sa ii prelungeasca viata. Mobilierul de gradina din plastic este ieftin, confortabil, usor de intretinut si de curatat.
– Intreaba-te ce spatiu ai pentru amplasarea mobilierului de gradina.
Pentru un spatiu mic merge un fel de mobilier de gradina, pentru spatiul generos – altul. Nu uita sa estimezi si acest moment cand iti cumperi mobilierul.
Alege sa petreci cat mai mult timp la aer liber – un mobilier placut si confortabil te va ajuta in acest sens!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.