Tableta SHIELD primeşte update pentru Android 5.0 Lollipop

NVIDIA anunță un nou update major pentru tableta Shield care va actualiza sistemul de operare la Android 5.0 Lollipop şi va adăuga un nou bundle cu cele mai bune jocuri ale tuturor timpurilor, printre care Half-Life 2: Episode One.

Android 5.0 Lollipop Tableta SHIELD
Tableta SHIELD Half-Life 2: Episode One

Tot acest update va include şi serviciul de streaming la cerere, GRID, care oferă acces la peste 20 de jocuri AAA.

Tableta SHIELD bazată pe procesorul Tegra K1 cu 192 de nuclee a cucerit publicul în doar câteva luni de la lansare datorită combinaţiei unice de performanţă şi conţinut de gaming. Prima şi poate cea mai importantă noutate a actualizării este upgrade-ul la cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android 5.0. Astfel, pe 18 noiembrie, SHIELD va fi prima tabletă din lume care va rula Lollipop, update ce aduce noua interfaţă “material design” şi o performanţă crescută pentru toate aplicaţiile. Cea mai nouă versiune de Android dispune şi de o actualizare la Dabbler, aplicaţia de desen care primeşte o nouă interfaţă, suport pentru folosirea de layere multiple şi posibilitatea partajării sesiunilor creative în direct pe Twitch.

Tableta SHIELD
Tableta SHIELD

Pasionaţii de gaming se vor bucura de prezenţa titlului iconic Half-Life 2: Episode One, dezvoltat de Valve, optimizat pentru Tegra K1. Jocul face parte din “Green Box”, un bundle de jocuri incluse în mod gratuit pe versiunea de 32GB/LTE a tabletei. Pachetul include şi legendarele Half-Life 2 şi Portal, deja disponibile pe platforma SHIELD.

Lista jocurilor optimizate pentru SHIELD disponibile prin Google Play este completată de următoarele patru titluri:

• OddWorld: Stranger’s Wrath – un vagabond ajuns vânător de capete se dezlănțuie în acest joc action-adventure.
• Pure Pool – efectele vizuale superbe şi modul multiplayer transformă acest joc într-una din cele mai îndrăgite simulatoare de pool.
• Strike Suit Zero – jocul dezvoltat de Born Ready Games transpune jucătorii în spaţii de luptă intergalactice, reprezentând astfel cea mai bună metodă de a încerca ecranul de 8 inci a tabletei SHIELD.
• Turbo Dismount – Legendarul simulator de accidente este disponibil acum şi pe Android, cu rezoluţie de invidiat şi tehnologie 4x MSAA.

Noul update va include pe lângă toate acestea şi serviciul de streaming la cerere GRID. Acesta va fi disponibil în America de Nord începând cu 18 noiembrie, luna viitoare va fi lansat în Europa, iar anul viitor în Asia. Utilizatorii de dispozitive SHIELD se vor putea bucura de GRID în mod gratuit pe tabletele şi consolele lor până la data de 30 iunie 2015.

GRID se bazează pe o tehnologie de streaming care să ofere rezultate grafice de calitatea GeForce GTX pe toate dispozitivele SHIELD şi va include o serie de jocuri precum Batman: Arkham City, Borderlands 2, Brutal Legend sau Psychonauts. În momentul lansării, serviciul va oferi în total 20 de jocuri AAA.

fotostefan

One thought on “Tableta SHIELD primeşte update pentru Android 5.0 Lollipop”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.