Workshop de fotografie cu fotograful Kurt Kaindl

La invitatia Centrului Austriac Sibiu, fotograful austriac Kurt Kaindl revine la Sibiu in toamna lui 2008 pentru workshop-ul “Fotografie narativa: fotografie documentara si de presa“, adresat fotografilor amatori, jurnalistilor si tuturor celor interesati de fotografia narativa.
Workshop-ul, care se va desfasura in limba engleza intre 25 si 29 septembrie 2008 la Centrul Austriac Sibiu (Universitatea “Lucian Blaga”, Bd. Victoriei 5-7, et. 2), va avea ca demers principal nu atat tehnica fotografica cat imaginea insasi. Participantii vor fotografia, cu un aparat analog sau digital, pe o tema aleasa, avand apoi ocazia nu numai sa discute rezultatele cu conducatorul workshop-ului si cu ceilalti participanti, ci si sa-si dezvolte, analizind fotografii originale ale unor mari fotografi, propria conceptie vizuala.

Kurt Kaindl, care dincolo de activitatea de fotograf este si un cunoscut editor de albume fotografice si de arta, precum si fondatorul galeriei “Fotohof” din Salzburg (www.fotohof.at), va oferi sugestii pentru compunerea unor albume sau expozitii proprii.
Inscrierile se pot face pana in data de 1 septembrie 2008 la adresa: laura.balomiri[at]ulbsibiu.ro.
Informatii suplimentare: Laura Balomiri, laura.balomiri[at]ulbsibiu.ro
Telefon: 0723 85 92 92

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.