Vine primavara la Bucuresti?

In Bucuresti s-a topit zapada si desi la prognoza meteo se anunta ceva ploi, totusi se simte si atmosfera de primavara. In plus se apropie si weekendul, iar conform prognozei meteo, temperaturile vor fi potrivite plimbarilor in aer liber, totusi nu uitati acasa umbrela! Bineinteles acesta nu este un post despre prognoza meteo cit mai ales despre speranta ca si anul acesta arta in spatiul urban sa fie prezenta pe strazile Bucurestiului.

Ileana Oancea lucrarea strada
Strada – Ileana Oancea

In imagine este lucrarea Ileanei Oancea.

Lucrarea realizata de Ileana Oancea, purtind denumirea “Strada”, a fost expusa anul trecut, unde altundeva decit pe o strada din Bucuresti.
De fapt din cite imi aduc eu aminte, anul trecut, pe citeva strazi din centrul vechi al Bucurestiului a fost prezentat proiectul “Spatiu expandat – individ si masa”.

“Spatiu expandat”
a fost un program de arta publica sau urbana, initiat de Asociatia Volum Art, care isi propusese apropierea publicului larg de arta contemporana si remodelarea, reconfigurarea temporara a spatiului public prin inserarea unor lucrari de arta contemporana. în peisajul urban.

Ileana Oancea este autorul si ultimei lucrari, RM (Rosia Montana) expuse pe soclul fostei statui a lui Lenin din fost piata a Casei Scanteii, actuala piata a Presei Libere,

Arata acest articol si prietenilor tai!Sharing is carring!Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.