3D este la moda !

Miercuri, 7 Iulie 2010, la Anaid Art Gallery a avut loc vernisajul expozitia de fotografie si produs de moda “Personal Light”, autor Alina Ene.

Alina si-a propus sa aprofundeze conceptul de Light Techno Fashion. Acest concept l-a fost propus, pentru prima oara pe scena modei romanesti, cu ocazia lansarii colectiei “LightWear”, in cadrul Romanian Fashion Week 2010.

AlinaEne_02

Expozitia “Personal Light” a adus inca un element de noutate: imprimeurile 3D Light. Acestea sunt rezultatul imbinarii dintre efectul tridimensional (3D) cu efectele produse prin imprimarea digitala a fotografiilor de light painting.

In afara produselor de modă, in cadrul expoziţiei vor putea fi admirate imaginile semnate Dan-Andrei Paraschiv, autorul fotografiilor care au stat la baza dezvoltării imprimeurilor incluse in colecţie.

AlinaEne_01

Alte imagini la Galeria Foto.

fotostefan

4 thoughts on “3D este la moda !”

  1. Realizezi ca nu sunt de fapt 3d, sunt doar stereoscopie. “Ori ce cacat daca straluceste face milioane”, cu cat te chinui sa adaugi false repere ale calitatii (3d este considerat un reprer de calitate) cu atat produsul in sine este mai prost. Si acum logic vorbind daca e imprimat/proiectat pe o suprafata bidimensionala (panza) cum poate fii tridimensional?

  2. Sa porti blugii taiati in toate locurile posibile (trident) poate fii considerata o moda. Sa sustii despre un produs ca este ceva ce nu este se numeste marketing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.