Aeroportul Otopeni

Pentru cateva zile am fost in vacanta la Dublin si inainte sa va spun si sa va arat cateva fotografii de la fata locului vreau sa va povestesc despre calatoria spre Dublin.

Mijlocul de calatorie fiind avionul unui companii low-cost a trebuit sa merg la aeroportul Otopeni.
Prin martie companiile aeriene au fost mutate de pe aeroportul Baneasa pe aeroportul Otopeni, iar unul din motive a fost oferirea unor servicii de calitate.Din pacate lucrurile nu stau tocmai asa, pentru ca defapt cozile de la Baneasa au fost mutate la Otopeni.

coada la aeroport
Otopeni

poza realizata cu Nokia 3500c

Practic mutarea de pe aroportul Baneasa a dus la, cel putin, dublarea numarului de calatori de pe aeroportul Otopeni. Ca “sa dam Cezarului ce-i al Cezarului” trebuie spus ca si calatorii au o parte de vina pentru prelungirea timpului de imbarcare, deoarece multi vin cu bagaje imense, necantarite, pentru care trebuie sa plateasca o taxa suplimentara la un al chiseu , iar apoi sa revina la check-in.
Asadar daca veti calatorii cu avionul, indiferent daca este companie low-cost sau nu, aveti grija sa ajungeti la timp la aeroport pentru ca nu sunt cozi doar la check-in ci si la controlul anti-tero cat si la control pasapoartelor.

Desi am ajuns la timp la aeroport din cauza cozilor si a problemelor generate de unii calatori m-am imbarcat exact in ultimul minut!

fotostefan

One thought on “Aeroportul Otopeni”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.