Affinity Photo – program prelucrare foto poate fi testat gratuit 3 luni

Affinity Photo, program prelucrare foto alternativă la Photoshop, poate fi acum încercat gratuit 3 luni sau poate fi cumpărat la jumătate de preț.

Affinity Photo program prelucrare foto gratuit 90 zile
Affinity Photo – program prelucrare foto – gratuit 90 zile

Compania Serif producătoarea a suitei Affinity Photo, Designer și Publisher a anunțat că acestea pot fi încercate gratuit 3 luni și apoi cine dorește le poate cumpăra la jumătate de preț.

Conform Serif: „Introducerea procesului de 90 de zile gratuit și a prețurilor mult reduse sunt realizate cu speranța că acest lucru va face viața un pic mai ușoară pentru persoanele care se bazează pe software-ul creativ pentru a-și câștiga viața, dar pot fi blocate acasă – pandemia COVID-19 – fără instrumentele obișnuite, sau pentru studenții care ar putea să nu aibă acces la aplicațiile Affinity de pe dispozitivele personale. ”

Affinity program prelucrare foto gratuit jumatate pret
Affinity Photo program prelucrare foto alternativa Adobe Photoshop

Cumva asemănător Photoshop, Illustrator, InDesign, suita Affinity poate fi o alternativă utilă celor interesați de creare de conținut digital. Cele trei programe Affinity – Photo, Designer și Publisher – pot fi achiziționate acum cu aproximativ 75$ (Dolari US) și spre deosebire de programele Adobe, nu trebuie să plătiți abonament lunar.

Citește și: Sugestii pentru pasionatii de fotografie atunci cand stau in casa

Affinity Photo, Designer și Publisher sunt disponibile pentru Windows PC, Apple sau iPad. După cele 90 de zile de probă puteți decide dacă veți cumpăra programul de prelucrare foto sau veți renunța la el.
Testarea gratuită și reducerile pentru programele de editare foto sunt disponibile deocamdată până la 20 aprilie 2020, deși acest lucru poate fi extins în funcție de situația cu coronavirus.

perfect-tour.ro

Pentru a afla mai multe despre Affinity sau pentru a începe încercarea gratuită a întregii suite, accesați site-ul web Serif .

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

#staiacasa #stamacasa

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.