Anti-Mall-ul de pe Lipscani

Cred că este la modă să fi anti, aşa că o marcă de bere s-a gândit să deschidă pentru trei zile un Anti-Mall în locul fostului magazin Bucureşti situat pe Lipscani (cel de lângă pasajul Latin).

magazinul bucuresti transformat in anti-mall
Anti-Mall pe Lipscani

Cei care treg pragul Anti-Mall-ului pot cumpăra produse unicat, create de 15 experimentaliști creativi, de la dulceaţă, haine, săpunuri, obiecte făcute din materiale reciclate, feţe de pernă cu desene imprimate, lanţuri din piuliţe de alamă și multe altele, dar şi produse ale unor mărci cunoscute.

magazinul bucuresti transformat in anti-mall
anti-mall bucuresti

Toate produsele sunt hand-made şi au preţ de mall (sîc!), adică sunt cam scumpe. În afară de cumpărături, Anti-Mall-ul va fi și locul distracției neconvenționale: concerte ale unor trupe cunoscute, proiecții de scurtmetraje, mâncăruri tradiționale.

La parterul magazinului sunt expuse standuri ale oamenilor care trăiesc deja din pasiunile lor, branduri cunoscute, pentru a fi un exemplu pentru cei 15 experimentaliști.

bicicleta pegas anti mall
Pegas

La primul etaj sunt expuse standurile celor 15 experimentaliști.

Cei 15 experimentaliști au, pe lângă pasiunea lor, job-uri fără nicio legătură cu creativitatea: o fată care face curierat pe bicicletă creează bijuterii din piulițe, un manager al unei instituții publice face reciclare creativă ( de exemplu, face mobilă din hârtie), un economist face obiecte de olărit, iar un arhiect face produse cosmetice. Mie mi-au plăcut creaţiile lui Alexandru Vîlsan:

vilsan alexandru anti mall
creativ

La etajul al doilea funcționează, ca în toate mall-urile, o zonă food court: distracție și mâncare. Anti-Mall-ul va fi deschis până duminică 8 decembrie 2013 de la ora 12.00 până… la ultimul client. Comerciații vor avea program de la 12.00 până la 22.00.

Mai multe imagini realizate la Anti-Mall pot fi văzute la Galeria Foto.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.