Atelierul de fotografie – 22- 25 ianuarie 2009

Atelierul de fotografie (sesiunea de iarna) se adreseaza celor care doresc sa deprinda arta fotografica ca hobby, indiferent de nivelul cunostintelor in domeniu. Pe durata lui se vor aborda elemente de compozitie, lumina in fotografie, peisaj, wildlife, prelucrare pe calculator, vor fi organizate iesiri pe teren, aplicatii practice.

Tematica propusa pentru studiu este peisajul. Trainerul acestui atelier este Dan Dinu, fotograf profesionist, redactor sef al revistei Photo Travel, initiator al unor proiecte de fotografie si detinator a numeroase premii la diverse competitii fotografice ( vezi http://www.dandinu.net//).

Inscrierea participantilor

Inscrierea participantilor se face prin completarea formularului de inscriere care se descarca de la sectiunea “Inscriere” si achitarea avansului. Validarea inscrierii se face dupa regula “primul venit- primul servit”, pana la completarea locurilor disponibile. Completarea formularului de inscriere se va realiza dupa verificarea prealabila a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate zilnic si afisate pe site.

Dupa completarea formularului si expedierea lui pe email la office@arbexartdecor.ro sau arbexartdecor@yahoo.com veti primi o instiintare prin care vi se va confirma ca sunteti in evidenta noastra. Inscrierea este considerata ca fiind efectuata numai in momentul in care veti achita avansul de 50% si ne veti trimite un email de confirmare pe office@arbexartdecor.ro sau arbexartdecor@yahoo.com sau sms la 0726366951.

Pretul pe persoana pentru sesiunea 22- 25 ianuarie este 580 lei, in care este inclus:

– cursul de fotografie
– materialele consumabile necesare pentru buna desfasurare a atelierului
– cazare si masa ( pensiune completa)

In acest pret nu este inclus transportul Brasov – Comandau tur-retur. Transportul va fi achitat separat, la fata locului, pentru cei care nu dispun de mijloc de transport pana la Comandau si va fi cca 20 lei/cursa.

Mai multe informatii la: http://www.arta-inramarii.ro/evenimente.htm

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.