Au inceput inscrierile pentru Red Bull Illume

 S-a deschis sezonul la „vanatoarea” de imagini Red Bull Illume 2010.

De acum inainte, timp de patru luni, fotografi amatori si profesionisti din lumea intreaga sunt invitati sa aplice pe website-ul oficial www.redbullillume.com cu cele mai bune fotografii, care sa surprinda esenta sportului de actiune si aventura.

 Brian Pacheko ContestRed Bull Illume_Pickers

Cele zece categorii la care te poti inscrie penrtu aventura imaginii din 2010 sunt: cultura, teren de joaca, energie, spirit, portret, close up, aripi, secventa, noi tendinte, experimental si iluminare. Castigatorii, alesi de un juriu prestigios de experti, vor fi anuntati in Mai 2010.

 Concursul isi asuma misiunea de a gasi cele mai uluitoare imagini ale sportului de aventura, pretuind oamenii care infrunta cele mai crunte conditii pentru a le obtine,  iluminand pasiunea, stilul de viata senzational si cultura din umbra imaginii. 

Perioada de aplicare ramane deschisa pana pe 31 ianuarie 2010. Pentru mai multe detalii viziteaza www.redbullillume.com . De asemenea suntem prezenti pe Facebook (www.facebook.com/RedBullIllume), Flickr (www.flickr.com/photos/redbullillume) si  Twitter (www.twitter.com/redbullillume).

 

 

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.